Petr Foltýn se těší na poslední dvě střetnutí podzimní části

Petr Foltýn, hráč TJ Topolná, ovládl hlasování o nejlepšího hráče 9. kola. Jak vidí nadcházející zápasy? Jakou roli hraje v týmu? To vše najdete v článku.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, Petře, jste dalším hráčem z klubu Topolná, jenž vyhrál nejlepšího hráče kola, Vaše pocity?
Samozřejmě jsem rád, ale máme v týmu kluky, kteří si to zaslouží víc než já. Musím poděkovat spoluhráčům a fanouškům za hlasy :)
Vidím, že klub z Topolné našima stránkami žije, za to jsem neskutečně vděčný, i Vy sám jste aktivní uživatel?
Tak trošku naši kluci anketu ovládli. Je vidět, že náš tým funguje i mimo hřiště. Pár hlasů jsem už klukům poslal. Vítěz to taky nemá zadarmo :)
Pojďme na hřiště, představte se fanouškům, čím jste prošel, co za post hráváte, čeho si nejvíce ceníte v kariéře?
No, žáky jsem strávil u nás v Topolné. Za dorost jsem hrával v Napajedlích, pak návrat do Topolné. Na chvíli jsem si odskočil do Březolup a pak návrat. Dřív jsem hrával v záloze, teď jsem takový univerzál, můžu hrát teoreticky všude :) Čeho si cením? Těžká otázka, stačí, když mě fotbal bude bavit :)
Teď hrajete doma s Mistřicemi a příští týden utkání podzimu proti Kněžpoli, těšíte se? Jak vidí Petr Foltýn, že všechno dopadne?
No v neděli máme doma Mistřice, tak je potřeba potvrdit formu. A Kněžpole? Bude to těžký zápas, ale pokud chceme přezimovat na čele, musíme je porazit :) Tak doufám, že bude maximální počet bodů.
Držím palce a ať se Vám daří
Děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.