Rozhovor s hráčem 7. kola - Milan Karásek: "Po vítězné brance již nedostanu ani pivo."

Hráčem 8.kola Okresního přeboru se stal Milan Karásek z Benátek. Stabilní hráč "A" týmu popsal pocity ze zápasu, který pro něj byl o něco více "vyšperkovaný" než pro ostatní hráče. V rozhovoru se dozvíte čím byl pro Milana zápas zajímavý, jak popisuje svou vstřelenou branku a jaké cíle mají Benátky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k ocenění hráče kola. Mohl by si přiblížit čtenářům svou fotbalovou kariéru?
Děkuji, popravdě jsem byl dost překvapený, že jsem se stal vítězem právě já. S fotbalem jsem začínal právě v žácích v Chotětově, Mladé Boleslavi, Benátkách nad Jizerou, poté jsem šel do dorostu do Bezna, kde jsem hrál i poprvé za muže. Další fotbalovou štací se staly Kosmonosy, no a odtamtud jsem šel před 9ti lety do Benátek nad Jizerou, kde se hrála tenkrát ještě 1.A třída.
Jak si se dostal do týmu „B“ družstva?
V sobotu jsme s "A" mužstvem zajížděli do Králova Dvora, a jelikož jsem se poprvé nedostal do základní sestavy, tak jsem chtěl jít v neděli za "B" mužstvo a zrovna to vyšlo proti Chotětovu.
Slyšel jsem, že bydlíš v Chotětově. Měl si trému hrát proti „svejm“?
Ano je to pravda bydlím v Chotětově, takže tím to bylo ještě "vyšperkovaný" jak říká Honza Koller o motivaci nebyla nouze. Zejména, když jsem dal vítěznou branku, reakce byla jasná, že už nedostanu ani pivo v občerstvení na hřišti (směje se).
Jak bys zhodnotil průběh zápasu?
Myslím si, že jsme měli zápas celou dobu pod kontrolou. Bylo pro nás důležité, že jsme dali první gól a k tomu hned za začátku utkání, poté jsme měli víceméně na našich kopačkách, což je způsobeno také novým systémem, který zavádí v mužstvu Pavel Jícha. Určitě se nedá, ale opomenout množství zahozených šancí, které jsme ještě neproměnili, takže výsledek mohl být jednoznačnější. To by mohlo v dalších utkáních určitě mrzet.
Téměř pravidelně naskakují do rezervy hráči z „A“ týmu, funguje komunikace mezi oběma družstvy dobře?
Ano myslím si, že spolupráce nyní funguje dobře i vedení si uvědomilo, že je nutné, aby "B" mužstvo hrálo vyšší soutěž.
Překvapilo tě suverénní vítězství?
No popravdě jsem byl opravdu překvapený a nečekal jsem to.
Tvůj největší fotbalový vzor?
Nemám konkrétně jeden fotbalový vzor, ovšem mám rád fotbalisty jako je Ryan Giggs.
Jaké cíle mají „A“ i „B“ mužstva?
"A" mužstvo máme jako nováček v ČFL jasný cíl a to je záchrana soutěže pro příští ročník a "B" mužstvo určitě postup z okresního přeboru. Doufám, že se nám oba cíle splní a budeme na konci sezóny zase slavit jako v posledních letech.
Znáš náš fotbalový portál fotbalunas.cz? Pokud ano, jak si se o něm dozvěděl?
Ano znám ho a dozvěděl jsem se o něm na internetu. Je to určitě super stránka, která tady chyběla. Takže přeju, ať se novému portálu daří a dostane se co nejvíc do povědomí široké veřejnosti. Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.