Jsme v situaci, že potřebujeme každý bod, říká Lukáš Jambor

Nejlepším hráčem dalšího kola se stal Lukáš Jambor, hráč Pohledce, který pomohl porazit svým gólem. V rozhovoru popisuje svůj výkon, ale i momentální situaci v Pohledci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hráči kola i v zápase proti Radešínské Svratce, jak bys popsal zápas a svůj výkon?
Děkuji všem, kdo mě podpořili a zvolili v anketě. No, konečně se nám to všechno sešlo, i když vítězství to bylo asi s velkou dávkou štěstí. Jednak jsme se po dlouhé době sešli víceméně všichni, takže byl i někdo na střídačce. Hodně taky pomohlo, že se po dlouhodobé marodce vrátil Víťa Hudák. Podržel nás brankář Milan Hájek, který zachytal jak zamlada. No a můj výkon asi nebyl nijak oslnivý, ale po krásné přihrávce od Lukyho Hudečka jsem to prostě musel dát do odkryté branky (i když mě hodně lepilo). Svratka nebyla horší, ale neproměnila své šance. Z naší strany týmový výkon a konečně výhra. Jinak mě hráč kola určitě bude stát nějakou lahvičku, kterou budu muset dát do kabiny.
Jak bys popsal první část jarní části sezóny, mohli jste získat více bodů?
No asi jsme si to všichni představovali trochu lepší, nebo spíš výrazně lepší. Jenomže situace je, jaká je. Trápí nás zejména koncovka. Všechny zápasy v jarní části jsme prohráli těsným výsledkem, žádné debakly. Když se sejdeme, není to špatný, ale problém je, že se moc nescházíme a lepíme to jak se dá.
Co děláš mimo fotbal?
Fotbal je životní záliba. Bohužel je trošku problém skloubit to s prací. Jinak v posledním roce mám doma obrovskou radost v dcerce, které se snažím věnovat co nejvíce času. Chtěl bych poděkovat manželce, která chápe, že fotbal je číslo jedna.
Jaké máš koníčky?
Fotbal, rodina, v zimě lyže, posezení s kamarády u piva.
Jakému klubu fandíš?
TJ Pohledec, tady jsem začal, tady hraju a tady taky skončím. Jinak jedině SPARTA PRAHA.
Nějaký hráčský idol, nebo oblíbený hráč?
Žádný idol nemám.
Čeká vás zápas proti Borům, rivalům z tabulky, odvezete si tři body?
No doufejme. Jak se říká uděláme pro to maximum, ale bude záležet, kolik se nás sejde. Jsme v situaci, že potřebujeme každý bod. Taky záleží, kolik lidí půjde v sobotu na pivo, i když předseda Jirka říká, že nám to po pivu jde lépe (já si to nemyslím :))).
Je vaším nynějším cílem se udržet?
Je otázka jak to bude příští rok, jestli vůbec dáme dohromady tým, abysme mohli pokračovat. Dlouhodobě nás trápí nedostatek lidí. TJ Pohledec nemá žákovský, ani dorostenecký tým, takže nepřicházejí mladí. Občas se podaří přetáhnout někoho, kdo přestane hrát v Novém Městě, ale tým stárne.
Jak často s týmem trénujete?
No je to bída. Trenér se snaží, je na hřišti každý den, ale hráči moc nechodí. Minulý týden se kluci sešli v deseti,byl i brankář a hned se vyhrálo, ale jinak je to špatné.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.