Jakub Kocur - V Háji ve Slezsku jsem spokojený

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě a ke 3 bodům. Jak bys zhodnotil svůj výkon proti Jakubčovicím?
Svůj výkon hodnotím kladně, podařilo se mi dát 2 góly, takže jsem spokojený. Teď je hlavní, abych v tom dále pokračoval a nebyly to poslední góly v téhle sezoně. Hlavně bych chtěl vyzdvihnout výkon celého týmu, který makal od první do poslední minuty zápasu a tahal za jeden provaz. Tím jsme zápas vyhráli.
V sobotu se ti podařilo dát 2 branky, dokázal bys nám je popsat?
První gól byl takový, že jsme zahrávali autové vhazování na soupeřově půlce do šestnáctky a po dlouhém autu do vápna se ke mě míč odrazil a z první z voleje jsem míč poslal do soupeřově sítě. Druhý gól byl už v druhém poločase po pěti minutách. Vyhráli jsme souboj před šestnáctkou a míč se dostal do vápna. Prvním dotekem jsem si míč posunul do pohybu a silnější pravou jsem míč poslal na zadní tyč.
Další kolo jedete do Orlové, což je velice silný soupeř. Jedete tam vyhrát?
Orlová je velmi silný a zkušený tým. Určitě to nebude nic lehkého, ale jedeme si tam pro 3 body, tak jako v každém jiném zápasu.
Do Háje ve Slezsku jsi přišel minulý rok. Jak jsi zde spokojený?
Jsem tady velmi spokojený. Dobrý kolektiv, super tréninkové podmínky a věrní fanoušci. A tady bych chtěl poděkovat Hájeckému fanklubu pod vedením paní Komárkové a paní Matějové, které zajistili nasdílení hlasování všem fanouškům Háje ve Slezsku.
Jaké jsou tvé fotbalové ambice? Chtěl by sis zkusit vyšší soutěž?
Momentálně jsem spokojený tam, kde teďka jsem. Je tady dobrý kolektiv a všechno do sebe zapadá, ale kdyby se naskytla nějaká nová výzva do vyšší soutěže, tak bych si to šel rád vyzkoušet a porovnat síly s ostatními.
Jakými dalšími týmy jsi prošel?
S fotbalem jsem začínal v Hlučíně, kde jsem byl do svých devatenácti let. Pak jsem šel na hostování do divizního Přerova.
Jakému klubu fandíš?
Jsem velký fanoušek Realu Madrid , sleduju a prožívám každý jejich zápas.
Sparta nebo Slávie?
Fanoušek nejsem ani jednoho z těchto týmu, ale momentálně se mi více líbí hra Sparty.
Co rád děláš ve volném čase, když zrovna nehraješ fotbal?
Rád si zajdu do fitka zacvičit, trávím čas s rodinou a přítelkyní. Taky se rád chodím projít a zaběhat si, nebo se jen tak na večer projet v autě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.