Chodí na nás víc lidí než na divizi. V Řeporyjích máme skvělé fanoušky.ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz!

Ivan Pánek z FK Řeporyje, který zaznamenal hattrick snad v každé soutěži, ve které působil.

Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jarní soutěž začala, ale nedá mi se nezeptat, jaká byla vaše zimní příprava?
Zimní příprava se povedla. Snažili jsme se 3x týdně trénovat a dokonce jsme byli na 5 dní na soustředění. Jezdíme pravidelně do Čáslavi, kde mají moc pěkný areál s normální i umělou trávou. Dají se tam dělat různé výběhy a jsou tam i lázně, takže lze i dobře regenerovat v sauně, páře, bazénu. Kdo chtěl, měl možnost pořádně natrénovat.
Měli jste i nějaká přípravná utkání v rámci přípravy?
Poslední roky se účastníme zimního turnaje na Aritmě. Jedná se o Weber Cup a letos jsme na něm skončili druzí. Dále jsme hráli přípravné utkání s Dolníma Počernicema z druhé skupiny A třídy. Vyhráli jsme, ale již si přesně nepamatuji jestli 7:0 nebo 7:1.
Jak byste zhodnotil první jarní zápas proti Zbraslavi?
Já si myslím, že se jednalo o vyrovnané utkání. Co se týče průběhu hry tak musím říct, že Zbraslav byla možná o chlup lepší. My jsme však dali branku na 1:0, ale pak jsme udělali hloupou penaltu a Zbraslav vyrovnala. V druhé půli si myslím, že Zbraslav měla znovu více ze hry, ale jejich obránce udělal chybu, kdy dával malou domu, kterou jsem já vystihl a dal na 2:1. Celkově jsme poté byli velmi efektivní. Jestli jsme vystřelili 6x na bránu a dali 4 góly. Byl to prostě šťastnej a povedenej zápas.
Vsítil jste 3 branky, vedete si statistiku kolik hattricků jste v kariéře dal?
Ježišmarja to zaznamenané nemám (dodává se smíchem), ale vím, že se mi podařilo dát hattrick v divizi, přeboru, v A třídě a B třídě. Možná ještě když jsem byl ve Zbuzanech, tak jsem také dal hattrick, ale už si nepamatuji co to bylo za soutěž. Celkově myslím, že v každé soutěži, kde jsem působil, tak se mi to asi povedlo.
Vím, že máte i zkušenosti se 3. ligou, jde ta úroveň porovnat s A třídou?
Já nedokážu říct, jakou to mělo úroveň tenkrát, když jsem hrál ve Štěchovicích. Ale člověk je starší, skoro o 10 let by se dalo říct, takže člověk na to už kouká jinak. Každopádně je to určitě ohromný rozdíl co se týče práce s balonem, rychlosti nebo i tvrdosti hry. Myslím, že to je nesrovnatelné.
A jaké jsou ambice FK Řeporyje?
Pár let se to tady zachraňovalo, hodně tomu pomohl i Covid. Ale nyní je tým silný a má dostatečnou kvalitu, aby se pohyboval do pátého místa A třídy. Myslím, že na postup výš to není, ale první polovina tabulky si myslím, že je reálně hratelná. Do Řeporyjí se osatním mančaftům jezdí špatně. Chodí na nás pravidelně hodně fanoušků, kteří nás velmi podporují.
Tím mi nahráváte na další otázku. V Řeporyjích fotbal táhne a lidi se na něj naučily chodit.
Návštěvnost, která chodí na domácí zápasy kolikrát atakuje číslo 200 nebo 250. Tolik lidí, kolik chodí v Řeporyjích nechodí kolikrát ani na divizi. Po Řeporyjích jsou týden dopředu plakáty, fanoušci se mohou občerstvit ve skvělé grilovací zóně a celkově je to jedno s druhým. Kluci, kteří se o to starají tomu jdou naproti a nese to ovoce. Zejména bych za tohle chtěl poděkovat Petru Vosmíkovi a zároveň bych rád všechny, kdo nás ještě nesledují pozval na naše webové nebo Facebookové stránky FK Řeporyje, kde nás mohou sledovat.
Mnohokrát Vám děkuji za rozhovor. Na závěr se Vás zeptám, kolik myslíte, že v letošní sezoně dáte branek, zatím jich máte deset.
Já už se za statistikami nehoním, ale když se to bude pohybovat okolo 20 gólů, tak to budu považovat za úspěšnou sezónu. Ale já budu hlavně rád, pokud se bude dařit mančaftu a ať ty góly dává kdokoliv.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.