Nikdy neodmítnu jedno pozápasové pivo, směje se hráč kola Karel Trmal

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Kájo gratuluji vám k vítězství, jaký je to pocit vyhrát anketu o nejlepšího hráče kola?
Děkuji za gratulaci, samozřejmě pocit je to skvělý, anketu jsem vyhrál vůbec poprvé a velké díky patří především všem kamarádům, spoluhráčům a snad i fanouškům, kteří pro mne hlasovali.
O víkendu jste pomohl hattrickem k výhře v Lodhéřove, jak vypadal zápas z vašeho pohledu?
Do Lodhéřova jsme si jeli pro tři body, poslední zápasy se scházíme ve výborném počtu i ve skvělé kvalitě a na výsledcích je to vidět. Chtěli jsme především zopakovat výkon se Strmilovem. Plný počet bodů jsme si sice odvezli, nicméně s našim výkonem jsme zas tak spokojeni nebyli, v koncovce jsme váhali a začátkem druhého poločasu jsme připustili i menší zdramatizování výsledku. Nakonec nám tam něco padlo a na výsledek 4:1 se dívá krásně, ale nutno zmínit, že gólů jsme měli dát při nejmenším dvakrát tolik. Pochvala patří domácímu gólmanovi, který nám spoustu šancí zlikvidoval.
Kde jste začínal s fotbalem? Jaká mužstva jste prošel?
Kromě jednoho ročního střídavého startu v mladším dorostu v Břilicích, jsem Suchdol od svého začátku neopustil.
Jaké jsou vaše cíle pro tuto sezónu?
S naším béčkem si hrajeme fotbal spíše pro radost, samozřejmě nějakou kvalitu máme a do toho lepšího středu tabulky se většinou dostaneme, ale že bychom si dávali nějaké cíle, to úplně ne. Naopak s A-týmem v 1.B třídě chceme hrát o ty nejvyšší pozice, což se zatím daří.
Příští kolo přivítáte Číměř, co očekáváte od zápasu?
Hrajeme doma, kde umíme hrát i pěkný kombinační fotbal, což nám někdy hraje do karet. Číměř dostala za podzim poměrně dost gólů a jejich výsledky jsou nekonstantní, stejně jako byly ty naše v úvodu sezony. Myslím, že se bude hrát vyrovnaný zápas plný branek. Věřím ale, že pokud podáme stejný výkon jako se Strmilovem, tak body zůstanou u nás v Suchdole.
Máte oblíbený fotbalový tým, či hráče?
Od malička jsem fanoušek Barcelony. S tím tehdy souvisel i můj oblíbený hráč, a to je Leo Messi.
A co váš volný čas, máte i jiné koníčky než fotbal?
Já moc času na ostatní věci nemám, přes týden jsem studijně v Praze a na víkend se vracím zpět si zahrát fotbal, který hraju jak v sobotu, tak i v neděli, takže moc prostoru navíc na něco jiného tam není. Co já ale nikdy neodmítnu, je pozápasové pivo (nebo pět), ale to se asi jako koníček nepočítá (smích).
Sdělíte nám nějakou perličku z kabiny?
Perliček je samozřejmě spousta, my máme tu výhodu, že náš kádr je poměrně velký a každý z kluků umí přispět svým humorem jak umí, což vytváří perfektní kolektiv. Není za mě potřeba psát nějaký názorný příklad, protože si myslím, že všude je to dost podobný a v tuhle chvíli si stejnak na nic nevzpomínám (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.