Roman Štalmach - K úplné spokojenosti mi chybí více bodů

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k opětovné výhře. Co vás bude stát v kabině?
Dobrý den, děkuji. Minimálně 1L zelené. (smích)
Jak jste byl spokojen se svým výkonem. Co by na něm šlo vylepšit?
Jelikož se mi podařilo střelit hattrick ve druhém poločase, kdy jsme hráli o jednoho hráče méně, tak jsem maximálně spokojen.
Výkon týmu asi nic moc. Kde hledat příčiny toho, že vás Budišov porazil tak vysoko?
Budišov do čeho plácl, tak z toho byl pěkný gól. My jsme trošku zaspali, a navíc ještě dostali asi v 30. min červenou kartu.
Šlo by na výkonu týmu najít něco pozitivního?
Rozhodně druhý poločas, který jsme vlastně vyhráli 3:2. Trenér nás po půli v kabině nabádal, ať zkusíme s výsledkem ještě něco udělat a dáme nějaké branky, že se dá hrát i o 1Oti hráčích, a nakonec se to povedlo.
Jaký byl průběh tohoto nevydařeného utkání?
V 1. minutě jsme mohli jít do vedení, ale místo toho o pár minut později jsme už prohrávali. Za dalších asi 15 minut jsme prohrávali 3:0, a poté přišla i již zmíněná červená karta pro našeho hráče. Poločas byl zakončen 5:0 pro domácí. V druhé půli jsme kupodivu začali hrát o moc lépe a podařilo se nám korigovat výsledek.
I přesto jste vy vsítil tři branky. Jakým způsobem padly?
První gól jsem dal po krásné přihrávce od Šmída, který se klasicky svou vytříbenou technikou protáhl přes několik hráčů a poslal mi na hranici šestnáctky přesný balon, který jsem si jedním dotykem zpracoval a druhým zakončil k tyči. Na druhý gól mi nahrál náš kapitán Boháček, který poslal precizní kolmici asi ze 40 metrů., kdy jsem následně obešel několik hráčů a poté levou nohou vystřelil k tyči a nedal gólmanovy šanci. Třetí gól startoval opět z dlouhé a precizní přihrávky, a to od našeho brankáře Kašpara, kdy jsem si zpracoval balón, přešel přes pár hráčů, narazil si se Zavadilem a poté jsem již šel sám na gólmana a levou nohou jsem jej obstřelil k tyči.
Jak jste zatím spokojen s průběhem sezóny Jindřichova? Co vám chybí k maximální spokojenosti?
Kdybychom měli ještě více bodů, tak jsem spokojenější.
Výkony týmu jsou jak na houpačce. Jak říkal kapitán Boháček, jste schopni porazit ten nejlepší tým, a naopak prohrát s posledním. Čím si tyto výkyvy vysvětlujete?
Těžko říct, možná to bude tím, že když držíme nějakou sérii bez prohry, tak jsme tak trochu namlsaní a myslíme si, že už jsme v kabině vyhráli před zápasem, a poté přijde slabší hra na hřišti. Také se nám různě točí sestava, jelikož málo kdy jsme kompletní.
Který zápas v sezóně se vám nejvíc povedl?
Řekl bych, že asi zrovna ten poslední v Budišově.
Blíží se zimní přestávka. Jak moc se na ni těšíte? A jak se chcete udržovat ve formě?
Na pauzu se opravdu těším, jelikož potřebuji vyléčit tříslo, a jinak v zimě budu chodit standardně hrát fotbal do haly.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.