Každý by chtěl mít "paní Koutnou", dodává k fanouškovské základně Tomáš Blatný

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Tomáš Blatný z Jedovnic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě, jak jste se cítil, když jste zjistil že jste vyhrál?
Výhra v této anketě potěší, každopádně jsem cítil uznání, že někdo ocení i výkon v obraně.
Většinou když se v sestavě objeví hráč Jedovnic tak se mu podaří vyhrát, čím to podle vás je?
Máme silnou fanouškovskou základnu v čele s naší paní Koutnou, podle mě by každý chtěl mít "paní Koutnou" a naše fanoušky, za což jim patří obrovský dík i v našich nevydařených zápasech, kdy stojí při nás, dále je to rodina a přátelé, kteří nás podporují.
Víceméně celou kariéru jste zatím strávil v Jedovnicích, je to srdcová záležitost?
Mužský fotbal jsem začínal v divizním Blansku, poté v krajském Rájci, byla to skvělá zkušenost. Po nevynucené pauze jsem cítil, že moje srdce patří Jedovnicím a tak se stalo, letos je to moje 10. sezona.
Přehráli jste doma Lipůvku, jak se zápas vyvíjel?
Zápas nebyl vůbec lehký, Lipůvka byť nováček soutěže potvrdila, že má kvalitu, nakonec jsme potvrdili domácí neporazitelnost, kterou si táhneme od jara.
Momentálně jste na 5. místě a ztrácíte 4 body na 3. místo, je vaším cílem TOP 3?
Jestli můžu mluvit jako kapitán za svůj tým, našim cílem je hrát důstojnou roli v okresním přeboru, pohybovat se v 1. polovině tabulky a atakovat přední příčky...top 3 může být motivace.
Jedete do Lipovce, šlágr kola, hodně fanoušků, bude to určitě vyhrocené, jak vnímáte tento zápas a jak jste připraveni?
Jedeme ke kvalitnímu soupeři, který má mnoho zkušených hráčů. Bude to těžké, na tento zápas se nedá moc připravit fotbalově, ale mentálně. Naposledy jsme zde dokázali vyhrát a já věřím, že o body budem bojovat i v neděli.
Podle hlasování našich čtenářů, fanoušků a hráčů zatím přes 50% tipovalo výhru Lipovce, tipnul byste si jen tak nezávazně konkrétní výsledek?
Jsem zaujatý a věřím, že zápas zvládneme a vyhrajeme 2:1.
Blíží se konec podzimní části, máte již nějaké plány na zimu, vypnete na chvíli od fotbalu, nebo se hned vrhnete zpátky do tréninku?
Určitě bych chtěl nějaký čas odpočnout od sportu, dát se do kupy a od ledna začít nabírat kondici nejen pro fotbal, ale i kompenzovat vánoční obžerství.
Jak se vám portál fotbalunas.cz líbí? Uvítal byste nějakou změnu, popřípadě jakou?
Oceňuji vaši práci, jsem rád, že se do podvědomí dostane i okresní fotbal, jen tak dál, děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.