ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - do každého zápasu jdeme naplno a na co to bude stačit, to uvidíme na konci sezóny, říká hráč 9. kola, Ondřej Pilař

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Křižanovic, Ondřej Pilař. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V hlasování jsi skončil druhý, přesto vítěz Lukáš Doležal ti to za krásné gesto přenechal, jak si toho vážíš?
Rád bych tímto Lukášovi poděkoval a vážím si toho, nejvíce hlasů dostal on a přesto se vítězství vzdal, takže skvělé gesto.
Jak jsi byl spokojený s týmovým výkonem proti Kočí?
S výkonem proti Kočí jsem byl spokojený, odehráli jsme výborný zápas. Bojovali jsme a i přesto, že se pohybujeme v jiných patrech tabulky než Kočí, byli jsme domácím více než vyrovnaným soupeřem.
Odvezli jste si z Kočí bod. Berete to jako úspěch? Nebo by jste radši tři body?
Odvezli jsme si bod, a ten bod byl zasloužený a dle mě i spravedlivý. První poločas jsme byli lepší my, druhý poločas domácí, takže mi z toho vychází zasloužená dělba bodů.
Když se vrátíme k té penaltě. Jaký jsi na to měl názor?
Odpískání penalty mě překvapilo. Nestalo se tam prakticky nic a takových strkanic je v každém zápase hodně. Dokonce jsem si chvíli myslel, že je odpískáno bránění ve hře našeho hráče vůči domácímu brankáři.
Udělal jsi krásné gesto, kdy jsi penaltu rádoby zakopnul, a to za prohrávajícího stavu. Proč jsi to udělal, přemýšlel jsi, že bys ji nezakopnul?
Nepřemýšlel jsem o tom, že míč nevrátím. Od první chvíle mi to jako penalta nepřišla, takže jsem věděl, co udělám. To, že jsme v tu chvíli prohrávali, to jsem neřešil a věřil, že se k nám štěstí obrátí čelem a vyrovnáme, což se i stalo.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Ve volném čase se rád projedu na kole, to mě baví. Také sleduji každý závod formule 1.
Jak probíhala tvoje kariéra, když jsi začínal hrát fotbal?
Fotbal jsem začal od žáků u nás v Křižanovicích a následně odešel do SK Chrudim, kde jsem strávil tři roky. Během druhého roku v dorostu jsem se v rámci střídavých startů vrátil do Křižanovic, kde jsem nastupoval za dospělé. Dá se tedy říct, že dopoledne jsem hrál v Chrudimi za dorost a odpoledne v Křižanovicích za chlapy.
Máš nějaký předzápasový rituál?
Předzápasový rituál žádný nemám. Maximálně si dám před zápasem čas od času jablečnou přesnídávku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.