ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Když v zápasech vstřelíme více gólu, tak se můžeme v tabulce posunout výše, říká hráč 7. kola, Pavel Kulhavý

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Křižanovic, Pavel Kulhavý. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jsi překvapený, že jsi vyhrál hráče 7. kola?
Ano jsem překvapený. Z našeho týmu jsem prvním výhercem hráče kola. Dříve jsem byl také nominován na hráče kola, ale bohužel jsem nedostal dostatek hlasů.
Jak se cítíš v nové sezóně podzimní části?
Cítim se dobře. Pokud nemám zrovna nějaké svalové zranění, tak se snažím dát do zápasu všechno.
Jak zatím hodnotíš své výkony? Dalo by se něco zlepšit?
Výkony zatím hodnotím pozitivně. Vstřelil jsem jeden gól, a to z pozice levého obránce je za mě velký úspěch. Určitě by se dalo něco zlepšit, například moje fyzička. Dříve jsem neměl problém s fyzičkou, ale teď na sobě pociťuji, že mi brzy dochází energie.
Jsi hráčem kraje obrany. Chtěl by jsi hrát i na jiném postu?
Určitě bych si chtěl zahrát i na jiném postu. V Chrudimi jsme hrál pozici levého záložníka a tento post mi velice vyhovoval. Bohužel nemáme dostatek obránců, a tak už čtvrtým rokem hraju obranu.
Jaký je důvod, že jste až na devátém místě a nejste výše?
Důvodů je víc. Občas nehrajeme tak, jak bychom chtěli, ale na tréninkách se to snažíme napravit. Také nám chybí přesné zakončení, a to je náš největší kámen úrazu.
Jsi v týmu čtvrtým rokem. Jaké máš vztahy s hráči a trenéry?
Vztahy mám velice dobré. Myslím si, že klub Křižanovic je ta nejlepší parta, co jsem mohl potkat. V týmu koluje vždycky dobrá nálada, ale při zápase se občas na něčem neshodneme, ale to k tomuto sportu patří.
Jaký byl důvod přestupu z Chrudimi do Křižanovic? Je to tu pro tebe lepší?
Důvod přestupu byl takový, že jsem s fotbalem v Chrudimi chtěl přestat a fotbal už mě tam nebavil. Předtím, než jsem začal hrát za Křižanovice, tak jsem byl osm měsíců bez fotbalu. Zpátky do fotbalu mě přemluvil můj bratr, který už za Křižanovice hrál dva roky. S klukama z Křižanovic jsem si sedl a vzali mě do party.
Máš nějaký rituál před zápasem?
Dlouho jsem žádný rituál neměl. Svůj rituál jsem našel třeba rok zpátky, kdy jsme vyhráli nad Chrastí 4:2, a já jsem byl kapitán a vstřelil jsem gól. Po zápase jsem si uvědomil, že jsem na rozcvíčení měl levou štulpnu vytaženou co nejvíce to šlo a pravou štulpnu jsem měl u kotníku. Tento rituál jsem od té doby začal používat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.