Hlavní je si udělat žízeň a by se nikdo nezranil, říká hráč kola Martin Hladílek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji k vítězství v naší anketě a zeptám se, jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Děkuji, myslím, že prvních patnáct minut bylo z obou stran poměrně neurovnaných, pak jsme se začali postupně dostávat do šancí. Od dvacáté minuty byl zápas v naší režii, ve druhé půli už tempo zápasu nebylo takové, ale myslím, že od celého naše týmu to byl skvělý výkon. Chtěl bych ještě poděkovat všem lidem, co pro mě hlasovali / hlavně klukům z týmu.
Jak jste byl spokojen se svým výkonem?
S první polovinou zápasu jsem určitě spokojený byl, druhá polovina zápasu už z mé strany nebyla tak dobrá. A samozřejmě - v první polovině jsem si vzal za stavu 2:0 míč a šel jsem kopat svoji první zápasovou penaltu, čímž jsem popravdě zaskočil sám sebe. Podle toho výsledek také dopadl, naštěstí se mi podařilo vše odčinit o pár minut později a vedli jsme o tři branky.
Vstřelil jste čtyři branky. Popíšete nám je?
Měl jsem neuvěřitelný servis přihrávek od Mojmíra Vonky, Míry Bendy, Radka Chmátala, ale také řady dalších kluků. Oni to odběhali a já byl jen na konci toho všeho. Dvě branky se mi podařily dát "z první", pak jsem při úniku prostřelil gólmana, ale největší radost mám z druhého gólu, což byla střela z dálky. A tou jsem překvapil i sám sebe.
S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?
V týmu máme skvělé hráče a je těžké vybrat jen jednoho. Mohl bych zopakovat kluky z předchozí otázky, ale zmíním třeba Míru Pfeifera, který snad vždycky ví, kam poběžím.
Na jaký zápas vaší soutěže se vždy nejvíce těšíte?
Vždy se těším do Suchdola nad Lužnicí, kde jsem s fotbalem začínal.
Jaké byly vaše fotbalové začátky a kterými kluby jste prošel?
Začínal jsem ve zmíněném Suchdole nad Lužnicí, odkud jsem přestoupil do Břilic. Po dlouhé pauze jsem se vrátil k fotbalu až v Novosedlech a teď kopu již druhou sezonu za FKSH.
Oblíbený hráč, fotbalový vzor?
Fotbalový vzor ani oblíbeného hráče nemám. Kdyby byla otázka ale na tým, tam by to byla jednoznačně Slavia.
Nyní přivítáte Novosedly. Jaký očekáváte zápas?
Protože jsem nedávno přestoupil do Hlíny z Novosedel, pro mě osobně to bude specifický zápas. Očekávám spíše bojovný zápas, než extra pohledný. Sleduji výsledky kluků z Novosedel, držím jim palce, až tedy na náš vzájemný zápas. My si budeme chtít jít pro tři body. Hlavní je si udělat žízeň a ať se nikdo nezraní.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.