Fotbal je pro mě jistý druh odreagování, říká hráč kola Daniel Kroupa

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dane anketu o hráče kola jste vyhrál již poněkolikáté. Co na to říkáte?
Děkuji všem co hlasovali, vždycky to člověka potěší.
V posledním utkání jste vyhráli v Kunžaku. Jaký to byl z vašeho pohledu zápas?
Hlavní bylo, že jsme se sešli v docela silné sestavě, už to si myslím, že nás uklidnilo. Do zápasu jsme nastoupili s dobrou náladou, která je u nás důležitá. Zápas to byl vyrovnaný. Oba tymy měly šance, šlo spíše jen o štěstí v koncovce. Od 60. minuty, kdy jsme šli do oslabení, to Kunžak otevřel do plna, aby vítězství urval na svou stranu, bohužel pro ně, nám se v deseti hrálo lépe, takže si myslím, že zaslouženě jedou body k nám.
Bylo to vaše první vítězství v sezoně. Jak zatím hodnotíte probíhající ročník?
Prvních zápasu jsem se ze zdravotních důvodu nemohl účastnit, takže nevím jak probíhaly, ale od té doby, co jsem na hřišti, máme remízu a výhru, čtyři body, takže za mě je zatím spokojenost, nicméně to bude těžká sezóna jako každá.
O víkendu přivítáte Staré Hobzí. Jak se na zápas těšíte a co od něj očekáváte?
Těším se dost, je to jistý druh odreagování pro mě a očekávám další vítězství, terén na našem hřišti je velmi těžký, což by pro nás měla být menší výhoda, tak snad se sejdeme v silné sestavě a urveme to.
Jaká byla vaše letní příprava?
Já se přiznám, že za zdravotních a rodinných důvodu jsem letní přípravě s týmem moc nedal, takže jsem to kompenzoval individuálně, nějakým výběhem, kolo, in-line.
Jsou nějaké novinky v mužstvu, popřípadě posily?
Novinku máme na pozici trenéra, kde to vzal Pája Zeman, který s námi má snahu trénovat, chodí s náma kluci z dorostu, což jsou i posily, protože o hráče je nouze. Přestoupil k nám Ondra Cahyna, zkušený fotbalista a také jsme z garáže vytáhli starého mercedesa Romana Poborského, který nám taky hodně pomáhá.
Koho považujete za aspiranta na postup?
V tomto případě se budu asi opakovat, říkám to a zároveň i přeji už asi druhým třetím rokem klukům ze Strmilova. Kvalitní zázemí, stabilní mladý tým. Tak snad se jim to letos podaří.
Sledujete zápasy České reprezentace? Co říkáte na výsledky?
Bohužel jsem viděl zápasy, je to pro mě spíše takové utrpení, ale snad se v kádru něco změní a kluci začnou více bojovat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.