Jsem takový andílek, který všude ztrácí ponožky, směje se Jakub Horník

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Jakub Horník ze Lhoty. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Po zápase s Rapidem, který právě s vámi zaznamenal první ztrátu, jsi se dočkal od trenéra nominace. Tušil jsi už po zápase, že to budeš mít drahé?
Popravdě o tom, že jsem v nominaci, jsem se dozvěděl až od kluků na úterním kondičním tréninku. V tu chvíli ale už bylo jasno, protože finanční příspěvek do kasy by si kluci v kabině nenechali jen tak ujít, a navíc trenér trpí nespavostí, a tak po nocích nemá co jiného na práci než posílat hlasy.
Lhotě se ale zatím nedaří dle představ. Zatím jen dvě výhry, přitom se hodně posilovalo. Už si to sedá?
Posílilo se tak, že Švehlís začal radši hrát už jen za béčko. A co jsem se s ním naposledy bavil, tak říkal, že předvádí neskutečné výkony, protože na něj není vyvíjen tlak a naposledy údajně dokonce vymetl šibenici na Potravinách – i když mu to moc nevěřím. (směje se) Ale to jsem odbočil… Lidí je dost, řekl bych, že herně to taky špatné není, jen si myslím, že nám trošku chybí i to štěstíčko. Na gól se dost natrápíme, ale inkasujeme po jednoduchých ztrátách a hloupých chybách. Tak snad se to do budoucna zlepší.
Jak bys čtyři nové posily v týmu popsal a jak se uvedly na zápisném?
Myslím si, že si to v kabině sedlo dobře. Zapadli do našeho stylu hry a čerpají hlavně z fyzického fondu z našich nelítostných tréninků – hlavně teda Radek, ten si běhání neskutečně užívá a baví ho to. (směje se) Co se týče zápisného, nemohu poskytnout zcela ověřené informace, jelikož jsem chyběl, ale z doslechu to prý zvládli všichni nadprůměrně.
Prý na tebe není žádný kompromitující materiál v kabině. Jsi až neuvěřitelně hodný. Je to tvá strategie, že se před tou bandou v kabině nechceš vyjadřovat? Nebo jsi vážně takový?
Jojo, je fakt, že jsem takovej andílek. (směje se)
Před rokem jsme se bavili o tom, že rád cestuješ, zejména se svou přítelkyní. Kam jste se podívali od té doby? Jaká místa doporučíš?
V zimě jsme si zopakovali Itálii tentokrát na lyžích a snowboardu, jinak celkem často jezdíme na lehkou turistiku po českých horách. Naposledy jsme byli na německé straně Šumavy, kde si přítelkyně vymkla kotník, takže musela dalších 10 km dojít k autu... Má to se mnou těžký.
Stále tě partnerka na fotbale podporuje, nebo s ohledem na aktuální výsledky raději nechodí?
Jasně, že jo. Když má čas a je nějaké rozumné počasí, tak vždycky dorazí.
Máš nějaký zlozvyk, o kterém neví nejen v kabině, ale třeba ani přítelkyně?
Tady mi trošku pomohla přítelkyně... Prý všude nechávám ponožky a navíc je docela často ztrácím, ale podle mě je proste žere pračka. Jinak mě nic moc nenapadá.
V dalším kole vyhrál hlasování tvůj nový spoluhráč. Máš na něj nějakou otázku, kterou následně zodpoví?
Možná bych měl ty otázky dvě.
Povídej.
Pamatuješ si něco ze zápisného?
Slýchává se, že jsi vzhledem ke svému vzrůstu hlavičkový typ. Dal jsi někdy gól hlavou? Případně plánuješ to někdy?
Sám jsem tedy zvědav, co si na nadcházející rozhovor Radek připraví za odpovědi.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.