Jakub Groda - Musím se zlepšit v kondici a po technické stránce

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Jak vy sám byste svůj výkon zhodnotil? Co se vám na něm líbilo, a naopak nelíbilo?
Děkuji, a hlavně bych chtěl poděkovat všem kteří pro mě hlasovali. Tak jsem rád, že pokaždé, co jsem vystřelil po brance, tak to do ní spadlo. Co už se mi ale moc nelíbilo, byla moje fyzická kondice, kde už jsem od 80 minuty šlapal vodu a z dlouhodobého hlediska vím, že mám problém po technické stránce. A samozřejmě jsem mohl dát o par gólů víc, šance jsem měl.
Výkon týmu byl podle vašich představ? Nebo co vám chybělo úplné spokojenosti?
Vždycky to může byt lepší, a je toho dost, co zlepšovat, máme mladý tým, dost kluků vyšlo tento rok z dorostu a zvykáme si na dospělý fotbal. Osobně mi chybělo možná v prvním poločase, že jsme si nemuseli nechat dát gól a dříve to zlomit na svojí stranu.
Jaké pokyny vám dal trenér Lhotka do zápasu? A plnili jste je, nebo byl s něčím po utkání nespokojen?
Věděli jsme, že mají šikovné kluky ve středu hřiště, rychlé hráče na křídlech, a že budou nebezpeční ve vzduchu. Asi jediný vážný problém byl u standardních situací nebo po centru soupeře, kdy se dostal balon na hlavu soupeře, kde dokázal být Jindřichov nebezpečný. Ale jinak byl trenér spokojený.
Zaskočil vás něčím Jindřichov? Co vám dělalo největší potíže?
Asi ne,vše co měl Jindřichov, tak bylo po našich chybách a nedůrazu v naší šestnáctce.
Jindřichov vyrovnal, a měl i šance otočit skóre. Měl jste obavu, že by zápas nemusel pro vás dobře dopadnout?
Neměl, věděl jsem, že jsme lepším týmem. Ale kdyby Jindřichov využil svých pár standardek, mohlo padnout více gólů z jejich strany.
Konečný výsledek nakonec hovoří jasně pro vás. Byl to ale nakonec tak jednoznačný zápas? Jaký byl jeho průběh?
Já bych řekl, že ano. Ve druhém poločase jsme soupeře do ničeho nepustili a zápas se dohrával v naší režii.
Vám se povedlo vstřelit pět branek. Jakým způsobem padly?
Při prvním gólu jsem dostal balon za obranu, kde jsem využil svojí rychlosti a poslal jsem balon kolem brankáře k pravé tyči. U druhého jsem dostal balon do nohy na šestnácte, kde jsem si ho přebral a vystřelil jsem k levé tyči. Při třetím gólu se po straně dostal Ondra Kubík do šestnáctky, poté mi nahrál a já jsem si dal první dotek k brance a dokázal jsem prostřelit brankáře na první tyč. U čtvrtého měli kluci šance, které dokázal brankář vychytat, balon se pak odrazil ke mně a já jsem ho dorazil. No a u pátého mi to nachystal Saša Říha do prázdné.
Povedl se vám někdy v kariéře podobný kousek? A myslíte, že vám to pomůže více si zahrát v divizním áčku?
V dorosteneckém věku párkrát ano, minulou sezonu v Opavě jsem dal dvakrát po 4 gólech. A doufám, že mi to pomůže, abych dostal více minut v A týmu.
S kým si v týmu nejvíce rozumíte a jaký je váš oblíbený post?
Po kamarádské stránce s Jirkou Toškou, po fotbalové asi ještě nedokážu říct, v týmu jsem krátce. A můj nejoblíbenější post je útočník.
Kam byste to chtěl ve fotbale dotáhnout? A jaký byl váš největší fotbalový zážitek?
Asi nemám nějaké dlouho dobé fotbalové cíle, chtěl bych se dostat určitě co nejvýše, to půjde. V těch krátkodobých bych chtěl určitě sbírat minuty v Áčku Krnova a postupně se dostat i do zakladní sestavy.
Co děláte ve svém volném čase? A kdo je váš fotbalový vzor?
Ve volnem čase trávím čas s přítelkyní, v poslední době chodím rád plavat a jezdím na kole. Občas si zajdu s klukama na jedno. A co se týče fotbalového vzoru ..tak asi nemám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.