Tomáš Kolbasa - Máme jen ty nejvyšší ambice

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, předně gratuluji k výhře v hlasování o hráče kola. Jak vy sám jste viděl svůj výkon, a kde byste ještě mohl najít rezervy?
Zdravím. Předem bych chtěl všem poděkovat za hlasy. Myslím si, že jsem odehrál slušný zápas, ale vždy je prostor pro zlepšení. Mezi své rezervy bych určitě zařadil mou kondici. S tím by trenér určitě souhlasil. (smích)
Co výkon týmu, panuje spokojenost, nebo jste do Hoštic jeli s jinými ambicemi? Co vám chybí k úplné spokojenosti?
Do Hoštic jsme jeli samozřejmě pro 3 body, ale vzhledem k vývoji utkání si myslím, že bod bereme všemi deseti.
S jakou taktikou jste měli na Hoštice vyrukovat, a zaskočil vás soupeř něčím?
Přijeli jsme hrát rychlý kombinační fotbal, který jsme byli zvyklý hrát na jaře. Soupeř nás ničím moc nezaskočil, čekali jsme těžký, bojovný zápas.
Který hráč z domácího týmu vám dělal největší problémy v zápase? A kterého hráče domácích byste přivítal ve svém týmu jako posilu?
Určitě bych vyzdvihnul výkon soupeřova brankáře, který Hoštice několikrát podržel.
Jaký byl průběh zápasu? A jak moc ovlivnil zápas vyloučení vašeho hráče na konci prvního poločasu?
Zápas probíhal převážně v naši režii, až na konec prvního poločasu, kdy jsme úplně vypadli z tempa. Byli jsme více na míči, ale přesto jsme narozdíl od soupeře nedokázali dát branku. V druhém poločase jsme paradoxně předvedli lepší výkon a dokázali nejprve snížit a poté vyrovnat. První vyloučení nás určitě hodně ovlivnilo. Bez něj bychom dle mého názoru brali všechny 3 body. I tak bych chtěl všechny kluky pochválit a poděkovat jim za bojovný výkon.
Čím si vysvětlujete, že právě to vyloučení vás paradoxně nakoplo?
Věděli jsme, že jsme lepší a máme na to, abychom výsledek zapasu změnili. A to vyloučení nás ještě více, jak říkáte, nakoplo.
Oba góly svého týmu jste vsítil vy. Jakým způsobem padly? A chtěl si tyto situace řešit právě takto?
U první branky mě křížným balonem našel Kuba Hrubý, já si jedním dotekem posunul a druhým zakončoval ke vzdálenější tyči. U druhé branky opět figuroval Kuba, kdy zkušeně vybojoval přímý kop. Lukáš Gramel si na přímý kop naštěstí nevěřil(smích), tak mi jej přenechal a já to trefil. Jelikož jsem z přímého kopu naposled skóroval v ještě žákovských kategoriích, tak jsem byl sám trochu překvapen, že mi to tam spadlo.
Vy sám jste si zápis do střelecké listiny zopakoval i v divizním zápase proti Vítkovicím? Jakým způsobem branka padla? A myslíte si, že by vám to mohlo pomoci k tomu, abyste si z á tým zahrál více času?
V neděli jsem nastoupil na poslední čtvrt hodinu. Pár minut po mém příchodu na hřiště se ke mně po vyhraném hlavičkovém souboji odrazil míč a já už měl před sebou jenom brankáře. Za gól v áčku jsem samozřejmě rád a doufám, že ještě nějaký tuto sezonu přidám.
Nyní budete hrát proti Jindřichovu, čeho se vyvarovat a co zlepšit, abyste vyválčili tři body?
Proti Jindřichovu musíme více trefovat zařízení a pokusit se dohrát zapas v jedenácti. (smích)
Jaká byla letní přestávka, a jaké ambice máte jako tým v této sezóně? A jaké jsou vaše ambice?
Naše ambice jsou samozřejmě ty nejvyšší tzn. postup do a-třídy a předvádět pěkný fotbal. Já osobně se chci probojovat do sestavy v A-týmu, a hlavně vydržet celou sezonu bez zranění.
Když zrovna nehrajete fotbal, tak jaké máte záliby? A jaké povolání děláte?
Mimo fotbal trávím čas s přítelkyní, rodinou a přáteli. Také rád cestuji. Studuji na fakultě tělesné kultury na Univerzitě Palackého v Olomouci.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.