ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 14.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! tím se stal Adam Rýchlý útočník nebo ofenzivní záložník TJ Velké Polomi. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký máte názor na váš výkon?
Já si myslím, že doku jsem nevstřelil ty góly, tak to bylo docela bídné, neudržel jsem míče, jelikož jsem menšího vzrůstu a ti vyšší hráči si semnou dělali co chtěli.
A jaký máte názor na své dva góly?
Myslím si, že gól mohl přijít klidně dříve, kdybych se nebál, každopádně první gól z té standartky, kdy jsem si na přední tyč naběhl rychleji než soupeř a myslím si, že jsem to uklidil s přehledem. U druhého gólu jsem využil své rychlosti a jelikož jsem měl i čas, tak jsem to pěkně uklidil na zadní tyčku.
A jaký máte názor na výkon vašeho týmu v zápase?
Byli jsme lepším týmem, Ostrava jih měla hodně starších hráčů, kteří nás tolik nestíhali a nakonec díky zranění dvou hráčů a jen jednoho hráče na střídačce hostů, jsme vyhráli výrazným rozdílem. Chtěl bych vyzdvihnout svého staršího bratra, který hrál skvěle a hráče kola měl vyhrát spíše on, já jsem to vyhrál asi proto, že jsem ještě mladý.
Jaké jste měl dojmy a pocity, že jste si poprvé zahrál se svým starším bratrem v základu?
Řeknu to takto, když člověk nastoupí v základu, tak si zápas víc užije. Užil jsem si to a myslím si, že nám to šlo skvěle, bratr je zdatnější a drží ty míče, bez něj bych v tom zápase neudělal vůbec nic, ale hezky nám to fungovalo, já jsem menší a rychlejší, on je vyšší sice pomalejší, ale zdatnější a kdybych to měl porovnat, tak jsme byli jak Baroš s Kollerem.
Máte nějakého oblíbeného hráče, nějakého idola?
Od mala jsem vyrůstal na Garethu Baleovi, takže on.
A máte nějaký oblíbený tým?
S bratrem máme Chelsea.
Setkal jste se v kariéře s nějakým známým hráčem či trenérem?
Ano občas chodil na fotbal se k nám dívat Ujfaluši.
Chtěl by jste zůstat v Polomi nebo chcete hrát někde výš?
Dorostenecké nabídky jsem měl, např i z Vítkovic, ale zatím chci zůstat tady.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.