ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 26.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Rozhovor nám poskytl Petr Mlýnek z Malých Hoštic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře o hráče kola. Co na to říkáte?
Abych byl upřímný, tak mě to rozesmálo. Hrál jsem deset minut, protože to byl můj rozlučkový zápas s kariérou a nic takového jsem nečekal.
Nastoupil jste po roce k soutěžnímu zápasu. Jako to byl pocit opět nazout kopačky?
Normální. Prostě jsem si šel na chvilku kopnout.
Váš vedoucí povídal, že to bylo vaše loučení s kariérou. Opravdu už týmu nikdy nevypomůžete, když bude nejhůře?
Opravdu už ne. Nějak mě to to už v mých letech přestalo bavit. Je mi 43 let, a to organizované šílenství už není pro mě.
Jak jste si užil toto loučení s kariérou? Zaskočili vás něčím diváci a spoluhráči po skončení zápasu?
Užil jsem si to, a nakonec jsem se na to i těšil. Nejdříve jsem byl proti hrát nějaký rozlučkový zápas, ale přebral jsem si to nějak v hlavě a šel jsem do toho. Žádné speciální překvapení nebylo.
Zápas s lídrem tabulky jste prohráli o tři branky. Jak vy sám jste viděl průběh tohoto zápasu?
Heraltice byly lepším týmem, a postup si za celou sezónu určitě zasloužili. Hosté byli fotbalovější, a i když kluci dělali, co mohli, tak to na ně nestačilo a hosté si to zkušeně pohlídali.
Sledoval jste pozorně sezónu vašeho týmu. Překvapilo vás něco po sestupu z vyšší soutěže? A co jste říkal na celkovou výkonnost mužstva?
Sledova jsem, ale chodil jsem si dívat pouze na domácí zápasy. Nic mě nepřekvapilo, protože nový trenér Vltavský před sezónou řekl, že chce stavět na mladých hráčích a taky na nich stavěl. Co se týče výkonnosti, tak to úplně podle představ nebylo, ale kluci dělali, co mohli a pokud budou pokračovat takhle dále, nevidím to vůbec špatně.
Které hráče jste viděl jako největšího tahouna? A kdo vás nejvíce zaujal svými výkony a kdo vás nejvíce příjemně překvapil?
To jsou ti starší jako Šaragčík, Droppa, Chřibek a pokud ještě hrál tak Klinger. Zaujali mě mladí, ale bylo vidět, že ještě nemají ty zkušenoti, protože jeden zápas jim vyšel, jiný zase ne. Překvapil mě Wittek, kterému je pouze 15 let, a na ten věk je dost dobrý.
Co vy sám plánujete dělat ve „fotbalovém důchodu“? Jakým způsobem se budete udržovat ve formě?
Ve formě se budu udržovat sportem Chodím si jednou až dvakrát kopnout s partou kluků, Dále hraji badminton a v létě chodím na tenis. Jinak nic světoborného.
Budete se nějaký způsobem angažovat v malohoštickém fotbalu? A jakým?
Zatím nijak v dohledné době. Možná, že se to časem změní, ale zatím budu pouze fanoušek.
Kde byste viděl rád malohoštický fotbal v budoucnosti?
Myslím si, že 1. B je odpovídající soutěž pro naše mužstvo. Když se nespadne bude to fajn. (letos se Malé Hoštice už zachránily pozn. redaktor)
Jak vy sám hodnotíte svou kariéru? A kterého úspěchu si nejvíce vážíte?
Veskrze pozitivně. Já už chtěl skončil kdysi dávno, jak jsme hráli okres. Ale pak jsme postoupili výše. Nejdříve do 1. B a pak i do 1. A a já jsem si obě soutěže chtěl zkusit zahrát. Takže toto jsou mé dva největší úspěchy.
Za svou kariéru jste prošel Malými Hošticemi a Velkými Hošticemi. Kde se vám líbilo více a proč?
Ve Velkýcb Hošticích jsem hrával pouze asi jednu a půl sezóny v dorostu. Takže Malé jasně vítězí. Nikdy jsem neměl ambice jít hrát jinam.
Jaké jsou vaše koníčky a záliby?
Sport, dále to je četba (hlavně detektivní romány) a hudba.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.