Radek Valsa je rád, že na úspěchy jeho Bíteše navázala i Slávie v derby pražských S

V našem dalším rozhovoru s Hráčem kola se vrátíme do kabiny Velké Bíteše. O spokojenosti, pohodě v týmu a také o osobním životě jsme si povídali s Radkem Valsou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Po třech týdnech u rozhovoru vítám hráče Velké Bíteše, tentokrát Radka Valsu. Gratuluji Vám k vítězství v naší anketě. První v hlasování, první v tabulce – asi po fotbalové stránce prožíváte pohodu, že?
Když to srovnám s minulou sezonou, tak je to o 100% lepší, nemůžu si stěžovat, ale na druhou stranu do toho s týmem dáváme víc úsilí a jde to znát.
Vyhrál jste v hlasování těsně, doslova o pár hlasů: rozhodla pomoc kabiny, či rodiny :)? Jak vítězství berete a co vůbec na stránky fotbalunas.cz říkáte?
Popravdě řečeno to moc nesleduji, takže ani nevím jak moc to bylo těsné. Určitě byla převaha ze strany kabiny a za to klukům moc dekuji :)
Zastavme se u zápasu, po kterém jste se stal Hráčem kola – vyhráli jste 3:0 v Havlíčkově Brodě a Vy jste stihnul gól, žlutou kartu i střídání. Jaký zápas to z Vašeho pohledu byl.
Sleduji míč a soustředím se na hru, z pohledu fotbalisty to byl zápas dobrý, v té rychlosti není čas přemýšlet o tom jaký zápas je, víc by vám asi pověděli diváci.
Po této výhře a remíze Jemnicka jste se osamostatnili na vedoucím místě tabulky. Jak to berete v Bíteši, že vedete po 8. Kole soutěž, navíc stále bez prohry?
Mám samozřejmě velkou radost, sem rád že si držíme v tabulce první místo a doufám, že to tak bude pokračovat i nadále.
Trenér po minulém zápase říkal, že jste si našli herní styl, který Vám vyhovuje a budete v něm pokračovat. Vám to předpokládám také sedí – dáváte důležité branky, býváte hodnocen jako jeden z nejlepších hráčů… ?
Ano tento herní styl mi vyhovuje a doufám, že i ostatním. Fotbal je hra, která mě baví, nehraju proto, abych byl nejlepší hráč.
Navíc jsem koukal, že stíháte pomáhat i bítýšskému béčku – je to náročnější časově nebo fyzicky?
Když můžu tak pomůžu. Kluci z béčka nám taky pomáhají. Nejsem ten typ fotbalisty, který když má „odřené koleno“ , tak nemůže hrát :)
Teď trochu z vyšší soutěže. Máme za sebou aktuálně derby pražských S – nabízí se otázka, jak jste přijal vítězství Slávie ?
Od malička fandím Slavii, takže jsem s výsledkem spokojený. Jen tak dál :)
Prozatím dost o fotbale. Čemu se věnujete mimo hřiště? Jste na tom podobně jak Láďa Střecha, že hodně cestujete – za prací, či studiem. Nebo máte tak říkajíc, vše při ruce v Bíteši?
Mimo fotbal a práci věnuji čas přítelkyni a našim psům. Nemám určená pravidla co kdy a kde budu dělat.
A pokud máte volný den, bez práce a fotbalu, jak ho nejraději trávíte?
Nejraději volný čas trávím s přítelkyní :)
Vraťme se na skok ještě na fotbalové trávníky – v neděli čeká Bíteš domácí zápas s nevyzpytatelnou Žirovnicí. Předpokládám, že budete chtít vyhrát a potvrdit 1. místo..
Budeme se snažit první místo potvrdit a dáme do toho vše, co bude v našich silách.
Ať vám to vyjde a ať se daří i v osobním životě, děkuji za rozhovor.
Taky děkuji

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.