Hrát s bráchou je jako splněný sen. Jeho autorita a fotbalový přehled mi dodává motivaci.

Přinásíme vám rozhovor s vítězem minulé sestavy kola a s hráčem Strání B, Dominikem Fruhaufem. Co nám o sobě prozradil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj. Povedl se ti minulý zápas?
V prvním poločase se mi můj výkon líbil. Byl jsem hrozbou pro soupeřovu obranu a dokonce jsem i skóroval. Druhý už spíše kvůli zranění odseděl na střídačce.
Hraješ za Strání B, máš cíl jít i do áčka, které má našlápnuto k postupu nebo máš třeba i vyšší cíle?
Nemám až tak velké ambice mířit někam výš. Fotbal beru jako odreagování a zábavu, ne jako kompetitivní záležitost.
Hraješ spolu se svým bratrem. Rozumíte si na hřišti?
Hrát se bratrem je jako splněný sen. Jeho autorita a fotbalový přehled mi dodává motivaci. Na hřišti je vždy klíčový hráč a pomáhá mi. Mám ale ještě dlouhou cestu před sebou, abych ho zvládl stíhat - co se čtení hry týče.
Hecujete se nějak speciálně před zápasem s kluky v kabině?
Popravdě u nás v kabině spíše vládne pohodová nálada a hází se spousta vtipů. Samozřejmě jsme si vědomi, že to je pořád soutěž a že chceme vyhrát a povíme si taktiku, jen to nebereme jako by nám šlo o život.
Odkdy hraješ fotbal a kdo tě k němu přivedl?
Shodou okolností to byl můj bratr, když mě snad jako 3 letého nebo 4 letého brával na blízkou louku blízko našeho rodného domu.
Máš oblíbeného fotbalistu i tým?
Ano mám. Nejsem zrovna fanoušek světového fotbalu, takže zůstávám doma a fandím Strání. Oblíbený hráč? Samozřejmě můj bratr.
Vzpomeneš si na nějakou srandovní historku, sázku nebo žertík z týmu?
Pamatuji si z našeho letošního venkovního zápasu se Slováckem, kdy náš kamarád pan Bruštík (říkáme mu Kudlár) ze srandy řekl mně a dalším dvěma, že pokud dají gól tak jim koupí bečku piva. Čirou náhodou jsme my všichni tři tehdy dali gól a já si pamatuju, jak se tehdy chytal za obličej vedle střídačky, když mu to došlo. (směje se)
Jak hodnotíš dosavadní vystoupení vašeho týmu?
Podzim dopadl smutně, seděli jsme na spodku tabulky. Velká část byla plná absence, špatných výkonů a chyb. Až pak ke konci jsme se konečně zvedli. Na jaro se to snažíme odčinit, což nám také nevychází úplně dle představ. Bodů a sebevědomí máme sice víc, ale ve spoustě utkání jsme si to ztížili a dalo by se říct, že jsme si vstřelili góly sami sobě. Zbývají nám ještě ale 4 zápasy a chceme z nich vytěžit co nejvíc.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.