V sobotu očekávám fotbal plný soubojů a emocí, říká hráč kola Mojmír Vonka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Mojmíre, gratuluji vám k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Děkuji. Zápas byl bohatý na góly i pěkné akce. Jsem rád, že jsme tento zápas zvládli a potvrdili naši jarní neporazitelnost.
Byl jste zvolen za utkání proti Kunžaku. Jak se vám osobně hrálo v tomto zápase?
V sobotu přálo fotbalu počasí, trávník byl také velice slušný, takže jsem byl i já spokojený. Kunžak se po celý zápas (i přes vysokou prohru) snažil stále útočit, což nám poskytovalo dostatek prostoru a času na rychlé protiakce. Tenhle způsob fotbalu mám velice rád.
V zápase jste vstřelil dvě branky. Popíšete nám je?
První branku jsem vstřelil po seběhnutí z kraje na střed velkého vápna, kdy se mi celkem povedla střela na zadní tyč. Druhá branka byla dorážka po střele Martina Hladílka.
V sobotu vás čeká šlágr kola proti Stráži, co od zápasu očekáváte?
Ve Stráži je menší (užší) hřiště, takže obvykle nebývá moc prostoru na kombinační fotbal. Očekávám tedy spíše fotbal plný soubojů a emocí. Myslím si, že mnoho gólů v zápase nepadne a budou rozhodovat individuální chyby.
Jak jste spokojen s umístěním v tabulce?
Já osobně jsem spokojen. Myslím si, že druhé místo a zisk dosavadních 52 bodů je krásný výsledek.
Jaké máte plány na letní přestávku?
Ve Staré Hlíně ta letní přestávka většinou moc dlouhá nebývá, takže se asi budeme scházet na fotbálek i po celou dobu letní přestávky.
Od fotbalu je potřeba si občas odpočinout, jak tedy trávíte čas mimo zelené trávníky?
Mimo fotbalu hraju lední hokej, takže střídám fotbal s hokejem. Kromě toho pak (asi jako každý) trávím volný čas s rodinou a kamarády
Sledujete FORTUNA: LIGU? Je titul ve správných rukou?
Naší nejvyšší fotbalovou soutěž moc nesleduju. Spartě jsem nikdy nefandil, přál bych titul spíše nějakému menšímu klubu např. Slovácku nebo Bohemce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.