Filip Šebák hráč 22. kola

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Filip Šebák hráč SK Slavie Třebovice. Redakce fotbalunas.cz ho pro vás vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký máte názor na svůj výkon?
Co se týká individuálního výkonu, tak výkon nebyl až tak dobrý, jenomže jsem měl štěstí, že mi to tentokrát bodově vyšlo, ale co se týká té hry, nemyslím si že to bylo nějak extra, spíše takový průměr, už si myslím, že jsem už zahrál i lépe.
A váš názor na celkový výkon týmu?
Co se týká výkonu celého mužstva, tak jsme věděli že Vítkovice tam mají mladé kluky, věděli jsme že s nima nechceme hrát zápas nahoru dolů, že by jsme to neubělali. Řekli jsme si, že budeme hrát v klidu, z obrany z defenzivního bloku a vyrážet do brejků, což se nám vlastně při tom mém 1 gólu podařilo, když jsme vystihli přihrávku soupeře a oni byli vytažení vepředu, takže se nám otevřel prostor, podařilo se mi tam vběhnout a dostat balon a také střelu umístit. To se dařilo také v druhém poločase.
Setkal jste se někdy s nějakým známějším hráčem nebo trenérem?
Ano setkal když jsem hrál ve svých vysokoškolských letech ve zlínském kraji za SK Zlechov, tak se mnou hrál Jiří Kowalík, což byl tehdy nejlepší střelec Gambrinus ligy, v České lize hrál za FC Synot, FK Teplice, FC Brno a FC Slovácko.
Nějakou vtipnou příhodu máte z fotbalu?
Vtipnou úplně ne, ale pamatuju si jeden zápas, kde jsme prohrávali 0:5 a nakonec jsme to otočili na 6:5, tak to tehdy bylo pro nás dost vtipné, bylo to v roce 2012, za Zlechov proti Nedakonicím, to jsem měl zrovna týden po státnicích. Zápas jsme začali hodně špatně, když jsme doma po 40 minutách prohrávali 0:5, bylo to prakticky derby, Jirka Kowalík dal vlastně dva góly, pak na něj ke konci byl faul a já dal gól z penalty, takže se nám povedlo otočit.
Tak to musel být dobrý zápas že?
No byl dobrý, hlavně pro fanoušky, kteří za takového stavu vydrželi až do konce a neodešli už po 40 minutách.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.