Traplice vedly po poločase 5:0. Do druhého poločasu jsem už nastoupil jako "hvězda" Synotu.. No skončilo to 5:5.

Naše redakce vyzpovídala útočníka Traplice Tomáše Kolínského. Co nám o sobě prozradil?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím tě. Po nějaké odmlce s tebou opět dělám rozhovor. Jak by si popsal svoje dva góly proti Babicím?
Čau. oba góly byly spíš zásluha spoluhráčů, kdy jsem dostal krásnou přihrávku a udělal pouze to, co útočník dělat má, takže asi tak. Každopádně jsme za ně rádi, protože Babice byly hodně silný soupeř.
V okresu je pár fotbalistů, kteří mají nějaké ligové zkušenosti. Jde to vidět, když proti nim člověk hraje?
Tak ještě aby to nešlo vidět. Nicméně je okres letos hodně vyrovnaný a v podstatě každý tým má hráče nebo víc hráčů, co hráli nějakou vyšší soutěž, takže je opravdu každý zápas těžký.
Máte solidně našlápnuto do 1.B třídy. Do konce zbývá ještě 5 zápasů. Z koho ty osobně máš největší strach, že by vás o postup mohl připravit?
Pokud to vezmu čistě podle tabulky jsou náš největší soupeř Nezdenice, které na nás ztrácí 4 body. Hodně se teď na jaro rozjely Huštěnovice, u kterých v neděli zrovna hrajeme, takže to bude docela klíčový zápas. Jak říkáš, ve hře je ještě 15 bodů, takže se může stát ledacos.
Kdo nebo co tě přivedlo k fotbalu?
Tak za našich mladých let se ještě nesedělo u počítačů, mobilů... Na dědině hráli fotbal všichni kámoši, takže to asi tak nějak vyplynulo. Pak se mi v tomto směru samozřejmě věnovaly rodiče. Hlavně otec.
V mládežnických kategoriích si hrával za Slovácko, tehdy Synot. Vzpomínáš si ještě na ten titulek v novinách: Kolínský ála Poborský? Můžeš nám říct, proč to vlastně vzniklo?
Vzpomínám. Přece víš jaké dával Poborský góly. Mně se podařilo podobným způsobem přelobovat gólmana Sparty a vyhráli jsme díky domu 1:0. Sparta se neporáží každý den, tak asi měli i v novinách radost.
Asi byla čest být srovnáván s takovým fotbalistou, že?
Ani nebyla, protože to přirovnání bylo jenom na základě toho gólu. Jinak jsem se na Karla nikdy nechytal.(směje se)
Hrával si i s kluky, co to dotáhli daleko?
Z našeho ročníku to dotáhli nejdál Petr Reinberk, který je stálicí Slovácka a Lukáš Droppa od nás z Traplic, který prošel snad celou Evropu a má i nějaké starty v reprezentačním áčku.
Vzpomeneš si na nějakou srandovní historku z tvého působení ve Slovácku?
No napadá mě jedna věc. Když jsem hrával za žáky Slovácka(tehdy Synot), tak jsem si občas chodil kopnout na černo za traplický dorost. A hrálo se tuším v Žítkové. Já jsem byl zrovna nejspíš nachlazený nebo něco, každopádně jsem nehrál od začátku a Traplice vedly po poločase 5:0. Do druhého poločasu jsem už nastoupil jako "hvězda" Synotu.. No skončilo to 5:5. (smích)
Myslíš si, že fotbal v 1. B má větší úroveň? A jsou schopny Traplice v případě postupu hrát nějakou důstojnou roli?
Určitě je úroveň vyšší, což jsme se ostatně mohli sami přesvědčit v zimní přestávce, kdy jsme hráli se samými týmy z 1.B třídy a výsledkově se nám zrovna nedařilo. Je pravda, že jsme většinou nebyli kompletní a většinou hráli se špičkou, takže těžko soudit. Každopádně je před námi ještě 5 zápasů a soustředíme se teď na ně, pak můžeme případně přemýšlet o našich ambicích v 1.B.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.