ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Lukášem Fučíkem z Chvalšin - 22.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký byl zápas s Kaplicí z vašeho pohledu?
Před zápasem s Kaplici B jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého, zvláště v naší aktuální situaci, kdy potřebujeme body k jistotě záchrany. Soupeř přijel se dvěma pendly z A tymu, kteří byli na hřišti znát. V prvním poločase byla hra vyrovnaná s šancemi na obou stranách, nám se ale povedlo dát gól před koncem poločasu, který nás uklidnil. Druhá půle se odehrávala ,až na pár šanci, mezi šestnáctkami. Poslední čtvrthodinu ale Kaplice polevila. My naopak prokázali větší hlad po vítězství a proměněnou penaltou a dvěma slepenými góly v závěru jsme rozhodli ,že 3 body, myslím zaslouženě, zůstanou u nás. Nesmím opomenout ani chycenou penaltu našeho brankáře Petra Cáby, který tenhle zápas prostě zavřel bránu a nerozhodila ho ani těžká malá domů od Pepy Motze na začátku utkání.
Dal jste hattrick, popište nám jednotlivé branky.
U prvního gólu jsem vystihnul soupeřovo malou domu, udělal gomalnovi kličku a zakončil do prázdné brány. Druhý gól padnul po mém obtočení kolem obránce na půli hřiště, kdy byla Kaplická obrana otevřená a já běžel sám směr brána a zakončil po zemi na vzdálenější tyč. Třetí gólu, který padnul skoro v poslední minutě, dobře podržel míč Míša Andrle na polovině hřiště a vyslal mě do brejku podél lajny.
Dal jste v této sezoně už dvanáct branek, s jakou bilancí by jste byl po sezoně spokojen?
Samozřejmě, že chci dávat co nejvíce branek jako každý útočník a jelikož na podzim jsem jich dal 8, chtěl bych to zopakovat i teď na jaře.
Jaká je vaše kariéra?
Moje kariera začala v Českém Krumlově, kde jsem hrál za přípravku a mladší žáky...pak jsem skončil a opět začal až ve 20 letech v okresním přeboru za Světlík, odkud jsem se po třech letech přesunul do Chvalšin.
Další kolo vás čeká Malše Roudné B, jaký zápas očekáváte?
Zápas na půdě Roudného B, který má mladý, kvalitní mančaft, technicky dobře vybavený, bude těžký. Na podzim jsme doma vyhráli 1:0,takže si myslím, že nám to budou chtít vrátit. Očekávám hru ve vysokém tempu, kdy bude mít spíše Roudné míč na kopačkách a já doufám, že to bude koukatelný zápas a urveme nějaké body. Uvidíme, jestli se soupeř posílí o nějaké pendly z A týmu ,ale v tomto případě si spíš myslím, že Roudné vrhne všechny síly do áčka, které hraje pro ně velice důležité utkání s prvními Mirovicemi.
S jakým umístěním Chvalšin budete po konci sezony spokojen?
Každý kdo hraje fotbal, chce vítězit a umístit se v tabulce co nejvýše, ale jsem realista, takže v této sezóně budu rád, když se zachráníme a budeme pokračovat v nejnižší krajské soutěži i v příští sezoně ,i když je pravda ,že soupeři nad námi nejsou tak daleko, takže určitý posun v tabulce směrem výš je reálný.
Jaký je váš oblíbený tým a hráč?
Oblíbený hráč Cristiano Ronaldo a vyloženě nemám oblíbený tým, většinou to byli týmy, kde hrál právě Cristiano.
Co vás výhra hráče kola bude stát v kabině?
Vítězství v anketě mě bude stát určitě nějakou stokorunu do kasy.
Děkuji za rozhovor.
Já také děkuji za rozhovor, děkuji všem, kdo mi poslal hlasy, mým spoluhráčům, trenérovi atd. Mějte se hezky, buďte zdraví a hrajte nebo aspoň fanděte fotbalu, protože je to krásný sport, který všichni milujeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.