ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Dušan Novák “ Na ukončení to budu mít drahé.”

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Vítězem je Dušan Novák z Baníku Orlová!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dušane, gratulace k hráči kola. Věděl jsi o své nominaci?
Děkuji, tak jako většina co tohle vyhrála, jsem se to dozvěděl od spoluhráčů. Poslali mi to na naší týmové skupině. Ale nějak jsem to neřešil, že budu hráčem kola.
Zhodnoť duel s Věřňovicemi.
S Věřňovicemi to je vždy těžký zápas.Bereme to jako takové malé derby. Už i na podzim to bylo vyrovnané, a to doslova. Na tomto domácím zápase jsme se, po ne úplně dobrých výsledcích, chtěli odrazit od dna tabulky směrem výše. Proto i naše tréninkové jednotky jsme k tomu přizpůsobili. V prvním poločase jsme udrželi všechny útočné akce soupeře a po přestávce jsme se prosadili. Bohužel jsme vedení neudrželi a 77 minutě jsme prohrávali 2:1 . Ale jako tým jsme to zvládli, v tom jsme opravdu silní. Pro diváky úžasný zápas z obou stran.
Vstřelil jsi dvě branky, kterými jsi otočil celé utkání a přitom jsi naskočil až v zavěrečných minutách. Jsi takovým trenérovým žolíkem?
Popravdě, ten den jsem se vracel s dovolené a nevěděl jsem zda stihnu zápas. Myslel jsem, že kluky podpořím alespoň z lavičky. Nikdo netušil, že se tento zápas bude odehrávat takhle. Ještě, že máme, tak zkušený trenérský štáb a poslali mě tam. Takže žolíkem bych se určitě nenazýval .
Popiš své branky.
První branku jsem vstřelil po dobře zahraném trestném kopu našeho kapitána, když jsem zavíral zadní tyč . Druhá branka byla po individuální akci středáka, který mě našel centrem a já to nějak s první trefil.
Co se ti honilo hlavou, když Věřňovice zahrávaly pokutový kop v poslední minutě.
Myslel jsem, že veškerá naše týmová práce je rázem v háji. A že opět neurveme zasloužené vítězství.
Jaké jsou tvé fotbalové ambice?
Ambice jsou snad jediné po všech zdravotních problémech vydržet co nejdéle.
Co říkáš na extrémní vyrovnanost 1.B třídy sk.C. Vlastně donedávna dělilo špičku a spodek tabulky doslova pár bodů a každý je schopen porazit každého. Viz. utkání Dětmarovic a prvních Oldřichovic. Váš tým by se v případě jedné výhry a souhry výsledků mohl dostat až k šesté příčce.
Co na to říct, soutěž má své kvality . Každý z týmu , který je v tabulce může pomýšlet na nejvyšší příčky. Každý zápas ma něco do sebe.
Domácí utkání hráváte na umělé trávě. Proč ne na přírodní? A berete specifikum domácí půdy jako výhodu? Mimochodem už si tam zuby vylámal nejeden celek ze špičky tabulky.
Jelikož jsme byli donucení opustit náš stadion na Fučíku, zvolili jsme jako alternativu umělou trávu. Tím, že na ni i trénujeme, tak jsme si na ni už zvykli. A přizpůsobili jsme tím i naší hru.
V dalším utkání hostíte Bašku s nejlepším kanonýrem soutěže. Co čekáš od tohoto duelu?
Na tenhle zápas se chceme pořádně připravit a oplatit jim prohru z podzimu.
Bude tě vítězství v anketě stát něco do kabiny?
No tohle si vyžeru . Na ukončení to budu mít drahé. Doufám, že se v anketě objeví ještě někdo od nás, ať to mám levnější.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.