Kolektiv v týmu je řekl bych až rodinný, říká hráč 17. kola Petr Kutílek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Je to útočník Slovanu Kamenice n/L B, Petr Kutílek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj, Petře, gratuluji k výhře v sestavě kola. Co na to říkáš?
Děkuju, upřímně jsem to vůbec nečekal, podle mě by si to mnohem více zasloužil můj spoluhráč Jirka Houser, který dal minulý zápas 4 góly během prvního poločasu.
Ústrašínu jste nadělili sedm gólů. Na hřiště jsi nastoupil po poločase a hned pět minut poté jsi skóroval. Můžeš nám popsat gólovou situaci?
Pokud si to dobře pamatuji, tak jsme na půlce sebrali odražený míč, a kolega v útoku Radim Měkuta mi poslal přihrávku mezi obránce soupeře a rázem jsem se ocitl sám před brankářem, poté už byla povinnost skórovat (smích).
Toto je tvá první sezóna za chlapy, byl přechod z dorostu těžký?
Abych řekl pravdu, moc těžký to nebylo, hlavně protože během let, co jsem byl dorostenec, tak jsem chodil pravidelně pomáhat B-týmu a občas jsem nakoukl i do áčka, takže zkušenosti z chlapů už jsem měl.
Plánuješ zůstat v Kamenici, nebo si chceš kopnout ještě jinde?
Vzhledem k tomu, že v Kamenici hraju fotbal celý život, tak si ani neumím představit hrát fotbal někde jinde. Plus mám tady spoustu kamarádů a výborné zázemí. Takže rozhodně nemám v plánu v budoucnu odcházet.
Kdo je v kabině považován za vtipálka? Kdo je klasickým lídrem? A kdo je správný poctivec?
Pokud jde o B-tým, tak vtipálek kabiny je určitě Ondra Józa. Lídři kabiny jsou za mě jednoznačně Patrik Macháček a Jenda Pfaur, a stejně tak i u poctivců, pokud nejsou zraněný, tak jsou na každým tréninku a samozřejmě i zápase.
Jaký je tvůj největší sportovní zážitek?
Jsem fanoušek Slávie, a měl jsem to štěstí, že jsem byl na legendárním osmifinále Evropský ligy mezi Slávií a Sevillou. Vzhledem k průběhu zápasu a co to znamenalo pro Slávii, toto je jeden z nejlepších okamžiků mého života.
Jak bys Slovan charakterizoval třemi slovy?
Oddanost, touha a v neposlední řadě přátelství.
Děláš krom fotbalu ještě nějaký sport?
Během svého života jsem zkusil spoustu jiných sportů, jako například florbal, vybíjená, nebo kuželky, ale tak od 13-ti let hraju pouze fotbal.
Jaké utkání bylo pro vás v sezóně nejtěžší?
Na nějakých utkáních jsem tuto sezónu chyběl, takže to nemusí být pravda, ale ze zápasů kde jsem byl, tak je to asi jednoznačně ještě nedávný zápas ve Speřicích, v tomto zápase šlo o hodně, a tak vypadalo i tempo zápasu, já nastoupil na posledních přibližně 20 minut, a na konci utkání jsem si připadal, že jsem hrál celý zápas. Naštěstí jsme zápas zvládli vyhrát 1:0 a posunulo nás to na první místo.
Jaký máte v týmu kolektiv? Scházíte se i mimo hřiště?
Kolektiv v týmu je řekl bych až rodinný, a pokud jde o scházení mimo hřiště, tak se společně občas sejdeme po vyhraném zápase na pivovaru, nebo v naší klubovně, když se hraje nějaký velký zápas, například derby pražských S.
Petře, díky za rozhovor. Hodně štěstí i k tomu postupu!
Taky děkuju!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.