Takže Vojto, máš u mě 5 piv

V rozhovoru jsme se na pár otázek zeptali Martina Jančíka. Co nám na sebe prozradil a jak vidí další pokračování v soutěži?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj. Vyhrál si hlasování o hráče sestavy kola. Jako tvé předchůdce se zeptám, znáš a sleduješ web fotbalunas.cz?
Ahoj. Ano web fotbalunas znám. Často si tady čtu nějaké články.
V hlasování si získal více než 66% hlasů. Povedl se ti za tebe minulý zápas?
Osobně si myslím, že to mohlo být lepší. Sice jsem vstřelil gól, který však byl po nacvičeném rohu, tudíž si moc zásluh nepřipisuju. Byly tam ještě nějaké šance, ze kterých jsem mohl dát gól, ty jsem ale neproměnil.
Jak by si hodnotil dosavadní postavení Jarošova. Je to spíše za očekáváním nebo jste s dosavadním postavení spokojení?
Tato sezóna je zatím lehce za očekáváním, cílili jsme na vyšší pozice, máme tam několik nešťastných remíz, ale pořád je 6 kol do konce a na 3. místo to máme jen 3 body, takže je stále o co hrát.
Jaký post na hřišti ti vyhovuje nejvíce?
Kam mě trenér postaví, tam hraju. Jsem hodně univerzální hráč, ale nejraději hraju na ofenzivních pozicích, abych co nejvíce podpořil útok, poslední zápas jsem hrál v útoku, o víkendu mě zas třeba uvidíte na jiné pozici.
Začínal si v Jarošově od začátku nebo si zkusil štěstí i jinde?
Začínal jsem asi v 7 letech ve Slovácku, kde jsem byl asi 2 roky, pak jsem se přesunul do Jarošova, kde hrál (a stále hraje) brácha a od té doby jsem věrný Jarošovu, kde jsem začínal v žácích, jelikož jsme neměli družstvo přípravky, to jsme ale na rok založili, takže jsem ještě sezónu odehrál v přípravce, ale pravidelně jsem nastupoval i v žácích
Máš oblíbeného hráče, klub či nějaký vzor i mezi profesionály?
Od malička fandím Chelsea a ikdyž se jim teď nedaří, tak se snažím sledovat jejich zápasy, ikdyž je to občas o nervy. V březnu jsem dokonce s přítelkyní navštívil v Londýně zápas ligy mistrů proti Dortmundu, co se tyče oblíbeného hráče, tak asi žádného nemám, líbí se mi Kante, Enzo
Co očekáváš od příštího zápasu a s jakým místem na konci sezóny by si byl spokojený ty osobně?
Příští zápas nás čeká v Huštěnovicích, které si vedou velmi dobře a bude to, dle mého názoru, ještě těžší utkání než s Traplicemi, určitě si ale budeme chtít odvést všechny body, rád bych se na konci sezóny umístil v první trojce, nebude to ale jednoduchý úkol.
Na závěr bych se tě zeptal na nějakou srandovní historku z týmu, tréninku nebo něco pro pobavení. Vzpomeneš si na něco?
Asi jedna historka z tréninku, na konci jsme trefovali břevna, tak říkám spoluhráčovi, jestli to trefí na první pokus, tak má u mě pivo, bum trefil, říkám jestli ho trefíš znovu, máš u mě další 4, bum trefil. Takže Vojto, pořád máš u mě 5 piv.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.