ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 20.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Vítězem se stal Jan Pohludka, stoper FK Sedliště!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratulace k hráči kola. Věděl jsi o své nominaci?
Děkuji. Abych řekl pravdu, o nominaci kluci mluvili v kabině už po zápase s Dobrou, takže jsem nějaké tušení měl.
Jak hodnotíš utkání s Dobrou?
Myslím, že to bylo koukatelné a kvalitní utkání. Je to takové menší derby, s některými kluky se známe, přišla spousta lidí, byli jsme myslím dostatečně motivovaní a soustředění. Zápas se od prvních minut vyvíjel v náš prospěch, bohužel jsme udělali pár chyb, které Dobrá velmi kvalitně zužitkovala. Vítězství je ale zasloužené, protože mám dojem, že jsme Dobrou v celém zápase přehrávali.
Popiš svou branku v poslední minutě.
To je další paradox, je možné, že jsem branku vůbec nevstřelil já! Snad poprvé v sezoně jsem vyhrál útočnou hlavičku, kterou brankář nebo obránce vyrazil nad sebe a poté jsem už jen viděl míč v bráně. Propukla obrovská euforie, která byla ještě podtržena koncem zápasu, takže jsem vůbec neřešil, jak se dostal balon do brány, hlavně že se dostal. Díky tedy patří Matouši Krejčokovi, který míč do brány pravděpodobně dotlačil.
Kopal jsi v Hodslavicích. Co tě přivedlo do těchto míst a jak na toto roční angažmá vzpomínáš.
Vzpomínám na něj moc rád, byla to zajímavá změna, vlastně moje jediná v mužské kategorii. Bydlel jsem v sousední vesnici, která hrála dokonce stejnou soutěž. Hodslavice ale měly pěknější hřiště, a když jsem jednou přijel na kole, seděl tam zrovna s pivem hrající předseda. Slovo dalo slovo a hostování bylo na světě. Odkopal jsem tam kvůli covidu myslím jen sedm zápasů. Zažil jsem tam třeba tréninky v nejmenším počtu lidí – ve třech.
Jaké jsou tvé ambice v dresu Sedliště? Myslíte na postup do 1.A?
Nemám přehnané ambice, budu rád, když nás fotbal v Sedlištích bude dál bavit, tak jako v této sezoně. Myšlenky na postup se nabízí, ale pořád máme před sebou těžké zápasy, takže se ještě ukáže, jestli na to máme. Postup do 1.A jsem již se Sedlištěmi zažil a mělo by se dostatečně zvážit, zda to stojí za to. Já osobně bych si ale 1.A třídu ještě rád zahrál.
Nyní Vás čeká doma Lískovec, kterému se na jaře daří. Co čekáš od tohohle "derby?"
Čekám úplně jiné utkání než před týdnem s Dobrou. Lískovec je plný kvalitních a zkušených hráčů, kteří to prokazují nejen teď na jaře. V Lískovci jsme na podzim prohráli jednoznačně 0:3, máme jim co vracet.
V minulosti jsi prý víc střílel branky do vlastní brány než ty, které se ti počítají do statistik vstřelených, kterých máš letos mimochodem už 5. Čím to, že se ti letos i z pozice obránce tak daří?
Moc by mě zajímalo, od koho tahle naprosto falešná a nepodložená informace pochází!!! Je pravda, že nějaké vlastence jsem vsítil, ten poslední myslím zrovna v zápase s Lískovcem, ale zas tolik jich nebylo. Máme na to v týmu i další odborníky, raději nebudu jmenovat. Jinak jsem samozřejmě rád, že góly dávám i do správné branky, ale je to spíš o štěstí. Mělo jich být daleko víc!
Co je tvým civilním zaměstnáním?
Jsem architekt.
Otázka na tělo. Jak by ses charakterizoval jako hráč? Kde jsou tvé silné a slabé stránky?
To bych asi nechal na jiných, nerad hodnotím sám sebe. Zvlášť v téhle soutěži mám dojem, že to, co se jeden zápas zdá jako silná stránka může být v druhém slabinou a naopak.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.