Po vítězství ve Speřicích to máme ve svých rukou, věřím, že postoupit zvládneme, říká hráč 16. kola Ondřej Přívratský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Je to kamenický gólman Ondra Přívratský. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Ondro, gratuluji k výhře v sestavě 16. kola OP Pelhřimova. Jaké máš pocity?
Ahoj, děkuji. Jsem za to rád, víkend se mi i s vloženou páteční dohrávkou povedl. Obrovskou zásluhu na těch dvou nulách má celý tým. Zvládli jsme těžký dvojzápas takže chci takhle poděkovat i jim.
Od koho jsi dostal nejvíce hlasů? Podpořili Tě spoluhráči?
Jo, spoluhráči mě podpořili, bavil jsem se s nimi o tom. Nejvíce hlasů mi nejspíše poslal taťka (smích).
Kolik Tě to bude v kabině stát?
To zatím nevím, jsem první v této sezóně kdo to v Kamenici vyhrál, takže si to musí pokladník vymyslet, ale určitě to minimálně za basičku bude.
V sezóně máte dobře našlápnuto, přijde postup?
Už před sezónou byl jasný cíl postup. Jdeme si zatím od začátku. Zvládli jsme těžké chvíle a tým to posílilo. Máme skvělou partu a nálada v kabině je skvělá, všichni mají stejný cíl. Po vítězství ve Speřicích to máme ve svých rukou. Věřím, že postoupit zvládneme.
O víkendu hrajete doma s Ústrašínem. Zůstanou tři body doma?
Zápas s Ústrašínem zvládnout musíme, stejně jako každý pokud chceme postoupit. V zimní přípravě jsme s nimi hráli, takže věřím, že se na ně dobře připravíme a zápas nepodceníme.
Zahraješ si někdy i v Krajským přeboru za A-tým, nebo hraješ primárně v béčku?
V kraji tuto sezónu pár zápasů mám. Chodím když áčku vypadne jednička. Snažím se tu šanci vždy využít, na podzim se mi to moc ale nedařilo. Na jaře mám v kraji 2 zápasy a připsal jsem si svoji první nulu. Jsem rád když můžu chytat pravidelně každý víkend a je mi jedno jestli za áčko nebo béčko. Pokaždé se snažím týmu pomoci co nejvíc.
Chytáš vždy, nebo jdeš někdy i do pole?
Teď už jen chytám. Ještě tak 4 sezóny dozadu jsem šel občas hrát. Když bych byl pouze dvojka šel jsem na pár minut do útoku. Jednu sezónu jsem dal dokonce 4 góly (smích).
Jak jsi se dostal k fotbalu? Byl jsi již od počátku v bráně?
K fotbalu jsem se dostal už ve třech letech právě v Kamenici. Na trénink mě přivedli rodiče. Taťka byl pár sezón i můj trenér, postupoval se mnou kategoriemi. Díky tomu jsem chodil hrát vždy i za starší ročníky. V bráně jsem letos teprve sedmou sezónu. Od mala jsem hrál stopera, asi protože jsem byl největší (smích). Pak jsem to zkusil ve starších žácích v bráně. Tátovi se to nelíbilo, protože jsem se vždy míče bál ale už jsem u toho vydržel. Občas ale mám choutky jít si zahrát do pole.
Komu fandíš ve Fortuna lize?
Od mala fandím díky taťkovi Slavii. Jsem její veliký fanoušek.
Chtěl bys něco vzkázat fanouškům nebo spoluhráčům?
Fanouškům poděkovat za podporu. Spoluhráčům bych chtěl říci, že je normální mít ke kuřecímu plátku broskev. Chtěl bych ještě pozdravit skupinu FUTURE.
Ondro, díky za rozhovor, ať se daří!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.