Na hřišti jsme spolu s bráchou byli víceméně poprvé.. Co všechno nám ještě prozradil vítěz hlasování o hráče kola Zbyněk Pavlas ?

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím tě, vyhrál si hráče sestavy uplynulého kola. Znáš web fotbalunas.cz ?
Zdravím. Ano, web znám už od jeho začátků. Tehdy byl hodně aktivní. Později asi i v důsledku málo lidí co ho spravují tak trochu upadl v zapomnění, což byla škoda.
Minulý zápas si dal dvě branky. Hrálo se ti dobře ?
Bylo to derby a to je vždy nevyzpytatelné. Zejména u Slovácka C nikdy nevíte, v jakém složení přijedou. Jestli tým doplní o mladé kluky z akademky nebo o starší hráče, kteří už nehrají. Nakonec byli rádi, že se nějak sešli. Na druhou stranu i my jsme měli velké problémy poskládat tým, protože spousta hráčů byla nemocných nebo zraněných. Jsem rád, že jsme zápas takhle zvládli a vrátili jim podzimní porážku i s úroky. Hráli jsme opravdu dobře a klidně mohl výsledek skončit ještě větším rozdílem.
Daří se vám naplňovat vaše cíle, se kterými jste šli do jarní části soutěže ?
Se vstupem do jarní čácsti sezóny moc spokojeni nejsme. Vypadli jsme z poháru, kde jsme doplatili na špatnou zimní přípravu a v soutěži to také není žádná sláva. Ačkoliv máme 7 bodů z 12 ti možných, tak hlavně zápas v Babicích jsme měli jasně vyhrát. Bohužel jsme nedali vyložené šance a soupeř z jedné standartní situace na konci zápasu vstřelil jediný gól utkání. Od začátku jara se také potýkáme s větši marodkou, takže každý zápas hrajeme v trochu jiném složení.
Vévodíš tabulce střelců. Už si někdy tabulku střelců vyhrál ?
Ano, minulý rok jsem tabulku střelců ovládl, ale musím říct, že loni nebyla soutěž tak vyrovnaná jako letos. Byly tam nějaké týmy, které jasně hrály o záchranu, takže hráči si mohli více dovolit. Letos má třída úplně jinou úroveň a váhu, takže si toho cením daleko víc, i když vím že těch branek mělo být daleko víc...
Jak by si ty osobně popsal váš styl hry ?
Všechno se to odvíjí podle toho, v jakém složení do zápasu jdeme. Jestli jsme kompletní a nebo nám chybí nějací klíčoví hráči. Vesměs se ale snažíme hrát stejný fotbal. Být aktivní na míči a vytvářet si spoustu šancí. Po ztrátě míče naopak co nejvíce vyvinout tlak na soupeře a získat míč zpět. Máme mladé mužstvo a fyzicky jsme na tom jedni z nejlepších v soutěži. Po celý zápas hrajeme hodně aktivně a málo kdo s námi vydrží celých 90 minut. Bohužel doplácíme na neproměněné šance, což nás stálo spousty bodů. Ale takový je bohužel fotbal.
Příští zápas jedete do Jalubí. Co od tohoto zápasu očekáváš ?
V Jalubí se těžko hraje. Pro mě osobně je to jedno z nejhorších hřišť na okrese. Ne kvůli terénu, ale spíše je to daném tím prostředím a domácí kulisou, kdy jsou tam diváci někdy hodně aktivní. Domácí tady vždy hrají jinak než venku. Bude to těžký zápas, ale věřím, že ho zvládneme a připíšeme si další 3 (důležité) body do tabulky.
Na hřišti hraješ zároveň se svým bráchou. Rozumíte si na hřišti ?
S bráchou jsme se na hřišti potkali asi víceméně poprvé. Moc nehrává i skrz zranění, čas, práci a také fotbal u něj nikdy nebyl na prvním místě odmalička jako u mě. Ale bylo to fajn. Hrál dobře a myslím si, že na úkor zraněných hráčů nám hodně pomohl. Odehrál to, co jsme po něm chtěli a za to jsem rád. Je to zvláštní pocit potkat se spolu na hřišti, ale nijak více to nevnímám. Spoluhráče beru všechny stejně jako jednu fotbalovou rodinu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.