ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA Pavlem Borákem- 17.kolo Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím tě. Mohl by si se pár větami představit a na jaké pozici hraješ ?
Ahoj. S mojí pozicí na hřišti je to už vždycky v rukou trenéra. Sám před zápasem někdy nevím, kde nastoupím. Kdybych si měl vybrat sám, tak bych si zvolil levou zálohu. V přípravce jsem začínal jako ofenzivní hráč, útočník či krajní záložník. V žácích jsem se přesunul na střed zálohy a poslední 2 sezony dorostu jsem zakončil na pozici stopera, což se náramně hodí mému současnému trenérovi, který poté co náš tým přebral, tak potřeboval aby někdo vyplnil pozici pravého beka a padlo to na mně. Teď vyplňuji za zraněného spoluhráče beka na levé straně.
Zeptám se tě stejně jako tvých kolegů, jelikož jsi již třetí od vás z týmu, co vyhrál hlasování sestavy kola. Jsi překvapený ?
Překvapený určitě jsem, myslím, že v Nezdenicích jsem zahrál ještě o trochu líp, ale tam mně zastínil spoluhráč Vojta. Myslím, že tento zápas byl opravdu skvělý týmový výkon. Nikdo nijak extra nevyčníval ani nezaostával a tak je to nejlepší. Beru to jako ocenění pro celý tým.
Máte formu jako blázen. Změnili jste něco výrazněji oproti podzimu ?
Oproti podzimu je to opravdu 0 a 100, ale nemyslím si, že bychom udělali nějaké razantní změny. Předně se nám konečně daří chodit na zápasy se stabilní osou týmu a proměňovat šance, které si v zápasech vytvoříme, což byl na podzim kvůli mnoha zraněním největší kámen úrazu. Na našich výkonech se odráží také poctivá zimní příprava.
Máte celkově mladý tým. Jsou nějaké ambice třeba i postoupit příští sezónu ?
Ještě 3 zápasy dozadu bylo naším cílem dostat se ze sestupových pozic. Teď pomýšlíme na top 5, ale tabulka je hodně vyrovnaná. Co bude další sezónu bude záležet jen na nás, ale jak říkáš, máme mladý tým a hlavně dravý, takže proč se o to nepokusit.
Jaký byl zápas proti O. Lhotě ?
Zápas proti Lhotě probíhal podobně jako 2 předchozí duely. Na soupeře jsme vlítly a rychlými góly jsme si vybudovali náskok, se kterým se hraje vždycky lépe. Skoro celý zápas jsme diktovali tempo hry a balón měli pod kontrolou. Soupeř se snažil o rychlé nákopy dopředu, ale naše obrana fungovala dobře. Bylo to zasloužené vítězství a taky konečně čisté konto.
Příští kolo jedete do Traplic. Respektive na hřiště Jankovic, kteří jsou lídry tabulky. Co od zápasu čekáte a věříte si případně na zisk dalších 3 bodů ?
Já očekávám vyrovnaný zápas a pohledný fotbal. Traplice jsou první v tabulce, prohráli jen dvakrát. Jednu z těchto porážek jsme jim uštědřili my. Jsme na vítězné vlně a rozhodně si na zisk bodů věříme. Budeme naši šňůru neporazitelnosti chtít prodloužit. Budeme se řídit naším heslem " S pokorou pro 3 body".

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.