„Moje výkony nebyly v předešlých zápasech úplně optimální” říká hráč kola Tomáš Honc

Středopolař Tomáš Honc z Dolního Bousova byl zvolen v diváckém hlasování hráčem 21. kola středočeské 1.A třídy sk. B. Právě s vítězem této ankety vám nyní přinášíme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejdříve bych vám chtěl pogratulovat k výhře. Jaké z toho máte pocity?
Pocit je to samozřejmě skvělý. Beru to více jako ocenění celého týmu než své osobní. Zvláště po velmi nevydařeném zápase proti Hlízovu, to beru jako vzpruhu do dalších zápasů!
V trojici hráčů s nejvíce hlasy se objevil i váš spoluhráč Jan Keszeg. Značí to, že se vám zápas povedl jako celému týmu a vracíte se na vlnu výher?
Honza předvádí stabilně dobré výkon, takže jeho nominace byla opodstatněná. Tento zápas se nám celkově vydařil a i díky tomu se nám povedlo především v druhém poločase soupeře přehrát a urvat 3 důležité body. Bohužel v týdnu se nám v dohrávce proti Slovanu na toto vítězství nepodařilo navázat, tudíž do podzimní herní pohody máme stále daleko.
Začátek jara Dolní Bousov nezastihl úplně v ideální formě a např. domácí prohra s Hlízovem musela určitě mrzet. Jak moc je citelná ztráta vašeho nejlepšího střelce Pažouta, jenž v zimě odešel do divizních Benátek?
K zápasu s Hlízovem bych se nerad vracel, jelikož to byl jeden z nejhorších výkonů, co jsme předvedli za mého působení v Bousově. Co se týká Pažiho, tak ztráta takového střelce vždy zabolí. Bohužel se nejedná pouze o jednoho klíčového hráče, který nám v úvodu sezony chybí. S tím souvisejí i časté změny v sestavě a jistá nestabilita.
Kvůli několika ztrátám týmů ve vrchních příčkách tabulky se boj o 2. místo komplikuje. Myslíte, že dokážete sezonu završit nad Polaban a Luštěnicemi?
Ztráty v úvodních kolech určitě zamrzí, jelikož jsme si mohli s ohledem na další výsledky upevnit pozici na druhém místě. Nicméně věřím, že se brzy dostaneme opět na vítěznou vlnu a jarní část zakončíme úspěšně stejně jako tu podzimní.
Tato ocenění se obecně velmi rychle roznesou po okolí. Jak na to reagovali spoluhráči, či trenér?
O ocenění jsem se dozvěděl v kabině chvilku před dohrávkou, takže prostor na nějaké velké reakce nebyl. Nicméně co nebylo, může být po tomto rozhovoru.
Vám se víkendový zápas velmi povedl, kdy jste vstřelil důležitou třetí branku a hned několik šancí jste vytvořil. Cítíte se být v herní pohodě?
Moje výkony nebyly v předešlých zápasech úplně optimální, tak doufám, že předvedenou hru z tohoto zápasu dokážu já i celý tým převést i do těch dalších.
O víkendu vás čeká zápas s týmem, jenž bojuje o záchranu. Jak utkání s Čelákovicemi vidíte?
V Čelákovicích si vždy rád zahraju. Mají příjemné fotbalové prostředí, takže se na zápas těším a věřím že si zápas užijeme a opět si spravíme chuť.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.