Marek Koranda: Myslím si, že mám podobný styl fotbalu i stravy jako Pavel Horváth, jen méně běhám

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal záložník SK Slovan Plzeň 1910, Marek Koranda. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Marku, gratuluji k vítězství. Už při tvorbě sestavy kola mě napadlo, že bys mohl vyhrát buď ty nebo David Daniel. Proč si myslíš, že spoluhráči dali přednost právě tobě?
Ahoj, díky za gratulaci. Osobně si myslím, že všichni z týmu ví, že není velká pravděpodobnost, že bych se v sestavě kola ještě ukazál, tak chtějí, abych podpořil klubovou kasu právě teď. (směje se)
Jsi už 10. hráčem Slovanu, který vyhrál hlasování v naší anketě. Vypadá to, že Lukáši Mareškovi zřejmě budeme muset odepřít přístup k webu, jestli to takhle bude pokračovat dál...
Lukáš Mareška s tím nemá nic společného, máme prostě takhle velkou fanouškovskou základnu.
V minulém kole jste vůbec poprvé na jaře vyhráli. Jak utkání s Dýšinou hodnotíš s odstupem času?
Konečně se nám dařilo alespoň trochu hrát “fotbal”. Pomohla nám naše bojovnost a proměněné šance. Takže jsme zpět!
Jeden ze spoluhráčů mi prozradil, že jsi fanouškem Zdeňka Ondráška přezdívaného též "Kobra". Musím se tě proto zeptat, jak je možné, že tvá kobra uštkla zatím jen jednou? (gól proti Touškovu)
Jsem spíše sváteční střelec a radši dělám přihrávkami na góly hvězdy ze spoluhráčů, konkrétně z Michala Rába, Miroslava Ciglera nebo Josefa Reischiga.
Další zajímavostí je, že máš místo podpisu na míči napsáno "policii nevolat prosím". Vysvětllil bys to čtenářům?
Jelikož se na náš fotbal chce koukat více a více lidí, ale zároveň nechtějí platit za vstup, postavili nám bytový dům za brankou. Při tréninku tvrdá střela Adama nebo Ondřeje Žáka protrhla síť, míč vyrušil paní od Ordinace, která na něj zavolala policii a ten tak skončil na 14 dní ve vazbě.
V kabině Slovanu jsi označován za šprýmaře. Je naopak od vás v týmu někdo, kdo si na vtípky moc nepotrpí?
Myslím si, že nejen já, ale i Pepa Nosek, Dymo, Imra, Eda mají rádi srandu a i proto nám ten “Diesel” šlape. Na vtípky si možná nepotrpí náš gólman Fajfka nebo se jim směje až doma, nevím. (směje se)
Spoluhráči ti často v rozhovorech předpovídají branky. Myslíš, že v následujícím zápase proti Volduchám prolomíš gólový půst?
To nechci úplně prozrazovat, ale bude to velký! Možná udělám zas “hvězdu” z Patrika Matuly, ať má o čem povídat po zápase. (to všechny baví)
Na chvíli zpět do minulosti. Kdy jsi začal s fotbalem a kdo tě k němu přivedl?
Fotbal hraju asi od osmi let a přivedl mě k němu táta. Ale hrát opravdový fotbal nás učí až náš trenér Milan Kohout a zkušenosti z hřiště i mimo něj nám předává Martin Vričan.
Nastupuješ v záloze, jak by ses sám charakterizoval? Co patří mezi tvoje největší přednosti?
Myslím si, že mám podobný styl fotbalu i stravy jako Pavel Horváth (jen míň běhám). Mezi moje největší přednosti patří asi sem tam přesný pas na spoluhráče.
Závěrem by mě zajímaly tvoje koníčky či zájmy kromě fotbalu?
Mimo fotbal se ve volném čase i pracovně věnuji autům a určitě i hlavnímu sponzoringu našeho týmu. (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.