Kateřina Vlčková

Reportáž

FOTO: Souboj nejproduktivnějších týmů ovládly Borotice


Béčko Nové Vsi a Borotice jsou týmy, které jsou v soutěži nejproduktivnějšími. Oba celky měly před vzájemným duelem na svém kontě stejně vstřelených branek. I když je v tabulce dělilo od sebe několik bodů, bylo zřejmé, že se bude jednat o vyrovnaný zápas. To se také potvrdilo, dlouho platil nerozhodný stav, ale v závěru Vltavan rozhodl o dalším vítězství.


Reportáž

FOTO: Borotice si upevnily výhrou nad béčkem Sedlec-Prčice první místo


Borotice měly v zápase s béčkem Sedlec-Prčice o motivaci postaráno. Vítězství by je udrželo na prvním místě a jelikož se konec soutěže blíží, tak byl tento zápas pro domácí velmi důležitý. Hosté chtěli svého soupeře z prvního místa sesadit, ale to se rezervnímu celku nepodařilo. Tři body zůstaly doma a Vltavan se nadále hřeje na špici tabulky!


Reportáž

FOTO: Borotice v boji o první místo klopýtly v Hřiměždicích


Tak tohle asi čekal málokdo! Borotice bojují o první místo a tři body v Hřiměždicích se tak trochu očekávaly. Domácí ale k utkání přistoupili zodpovědně, soupeře zaskočili a všechny body urvali pro sebe!


Reportáž

FOTO: Kamýk doma nestačil na Borotice


V roli favorita vstoupily do zápasu Borotice, které zajížděly do Kamýku nad Vltavou. Hosté se těšili po půl hodině hry z dvougólového vedení, na které odpověděli domácí kontaktní brankou z pokutového kopu. Vltavan ale do kabiny vsítil ještě jeden gól a dvougólový rozdíl byl znovu na scéně. Druhý poločas žádný gól nenabídl, a tak všechny body putovaly do Borotic.


Reportáž

FOTO: Borotice si rozdělily body s Nečínem


Borotice přivítaly na svém hřišti Nečín a souboj týmů z top pětky mohl začít. Ve druhém poločase si domácí dali vlastní gól a museli dotahovat těsné manko. To se podařilo po hodině hry, kdy Vltavan srovnal. Žádná další branka už nepadla, a tak se body nakonec dělily.


Reportáž

FOTO: Souboj prvního s druhým bez překvapení


Počepice měly před sebou velkou výzvu! Na svém hřišti přivítaly první celek z Borotic. A jelikož je domácí Sokol na posledním místě, tak bylo jasné, kdo bude v utkání favoritem. Hostující Vltavan se v prvním poločase tak trochu zasekl a remizový stav hrál do karet domácím. Druhá půle ale přinesla čtyři branky v počepické sítě a bylo jasné, že souboj prvního s posledním bude bez překvapení.


Reportáž

FOTO: Kosova Hora schytala v Boroticích sedmičku


Velmi rychlý gól domácího celku dal napovědět, jak se bude celé utkání vyvíjet. Hrálo se na jednu branku a gólový účet Vltavanu se zastavil až na sedmi brankách. Hosté se neprosadili ani jednou a odvezli si nepěkný debakl. Hattrickem se blýskl Alexandr Halaj, který svou brankou zápas otevřel a tou poslední i ukončil.


Reportáž

FOTO: Vltavan nedopustil v Krásné Hoře překvapení


Krásná Hora hostila na svém hřišti Borotice, které šly do utkání v roli favorita. Hosté šli do vedení, drželi čisté konto a postupně navyšovali svůj gólový účet. Domácí na jejich výkon nestačili a vyšli bodově naprázdno.