Jan Ulrych

Kontakty:

   |  

Reportáž

FOTO: Rapid udržel kontakt s čelem, proti srdnatě bojujícímu Unionu to ale neměl lehké


Rapid veděl, že potřebuje pro udržení kontaktu s prvním místem naplno bodovat na Unionu. To se hostům povedlo, i když domácí nedali svou kůži hlavně ve druhém poločase lacino. Branky dvou nejlepších střelců Rapidu ale znamenaly v ten den klíčový rozdíl. 


Reportáž

FOTO: Rezerva Doubravky si upevnila první pozici výhrou na půdě Chrástu


Chrást podlehl v 6. kole Doubravce B 0-4. Hosté tak pokračují ve výborných výkonech a po šesti odehraných kolech jsou stále stoprocentní při působivém skóre 30:3! 

 


Reportáž

Lhota stále bez ztráty kytičky, tentokrát loupila na Unionu


Union už potřeboval zabrat, neměl k tomu ale ideálního soupeře. Do karet mu mohlo hrát snad jen domácí prostředí. Lhota měla ale i díky brzké brance utkání po většinu času pod kontrolou, ve druhé polovině vedení pojistila a zatím stále nenašla přemožitele.


Reportáž

Velice napínavý souboj plný několika zvratů na obou stranách!


Dalším zápasem 22. kola byl střet mezi Hradištěm a Chotíkovem. Tento zápas byl ke konci velmi napínavý a ukázal velmi zajímavých momentů.


Reportáž

Rapid si odvezl 3 body z Hradiště!


Dalším soubojem 17. kola byl střet domácího Hradiště a Rapidu B. Tento zápas dopadl lépe pro hosty, kteří si odvezli všechny 3 body domů. Jak tento zápas probíhal? Jaké jsou fotky z utkání? Vše najdete zde.


Reportáž

Napínavý zápas plný červených karet na obou stranách


Mezi další zápasy 17. kola patřil střet domácího Unionu a Letné. Zápas se neobešel bez červených kart na obou stranách a branek. Toto velmi napínavé utkání skončilo remízou.


Reportáž

Zápas mezi zajímavými kádry skončil první remízou jara


Zápas mezi Roudnou a Liticemi skončil remízou 0:0. Spousta nepřesností a neproměněných šancí a zasloužená remíza pro obě strany.


Reportáž

Rapid nechal všechny body doma


Mezi další zápasy 16. kola patřil střet Rapidu B a Unionu. Rapidu se podařilo všechny 3 body ze zápasu nechat doma.