Jaromír Hykl

Článek

Trenér Libor Klíč se loučí s FK Vroutek

05.07.2018 18:54 0
Libor Klíč se loučí se svým úspěšným angažmá ve fotbalovém klubu Vroutek. Strávil zde několik let jako hráč a kapitán mužstva a v roce 2015 převzal funkci trenéra A mužstva, které se potácelo na konci tabulky B třídy. Hned v první trenérské sezoně dosáhlo mužstvo na druhou příčku B třídy a v roce 2017 slavil postup z prvního místa do 1.A třídy, což je největší historický úspěch vroutecké kopané. Hned v první sezoně v 1.A třídě udržel mužstvo v první polovině tabulky a jako nováček soutěže skončil Vroutek na šestém místě. Role trenéra Klíče a jeho obrovský podíl na posledních úspěších mužstva je nepopíratelný. V příští sezóně ho však už na lavičce A mužstva ani v dresu rezervy neuvidíme. Libor Klíč se loučí a bude se plně věnovat trenérským povinnostem v Mostě. Ještě před svým odchodem poskytl rozhovor, ve kterém se vrací ke svým začátkum, k působení ve Vroutku i k dalšímu svému angažmá a cílům své trenérské kariéry.
Článek

FOTO: FK Vroutek má další skalp mužstva z krajského přeboru

14.02.2018 14:16 0
V dalším přípravném zápase dokázal FK Vroutek porazit fotbalisty Slavoje Žihle v jejich domácím prostředí. Po Tatranu Kadaň je to další mužstvo z vyšší soutěže, nad kterým Vroutek zvítězil.
Článek

FK Vroutek nestačil v přípravě na mužstvo FK Bílina

05.02.2018 09:09 0
Další přípravný zápas prvního mužstva FK Vroutek odhalil rezervy ve hře v taktice i v nasazení hráčů. Ještě je čas do začátku soutěže nedostatky odstranit. Trenér Libor Klíč o nich ví!
Článek

FK Vroutek si v přípravě poradil s Kadaní

22.01.2018 20:07 0
První přípravné utkání FK Vroutek a první výhra. Pět branek v síti účastníka krajského přeboru a utkání s nadprůměrnou úrovní ze strany obou mužstev. Hráči natěšení na zápas předvedli rychlý a zajímavý fotbal okořeněný osmi brankami.