HISENSE Hráčem 17. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 26.03.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



František Veselý

40%

Čím si František Veselý zasloužil výhru? Pojďme se na to podívat zpětně. Jako pravá záloha je František k nezastavení. Opravdu dost jde vidět, že chce hrát opravdový fotbal. Jako ze všeho první, otevřel skóre v utkání proti Polabanu, když utekl obraně hostí a zkušeně poslal balón podél gólmana.

 

V druhé půli, vybojoval další krásný gól a to díky sprintu přes půlku hřiště, díky kterému si doběhnul na centrový balón, na který brankář hostů bohužel nedosáhnul. Tím uzavřel skóre v 82' na ukončených 4:0. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Lorenz 30%
3. Tomáš Kukla 10%


0

Je středa a jako vždy tu máme výsledek hráče kola! Dnešním výhercem 17.kola Okresního Postřižinského Přeboru se stává František Veselý se 40 %. Na druhém místě s 30 % se umístil Petr Lorenz, brankář a jistota Trnavanu! Branka je jeho domovem, většinu zápasů podržel. První startovní kolo nezklamal a vychytal hráče z Polabnu. Tím to si připisuje další čisté konto. Na třetí příčce se umístil Tomáš Kukla z Polabanu Nymburk  s 10 %, je vemli šikovný a ve fotbale se jen tak neztratí. Nadaný hráč chodí pomáhat z dorostu do B týmu Polabanu Nymburk. Já děkuji a gratuluji.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.