Hráčem 16. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 09.04.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Hladík

44%

Bylo by velkým překvapením, kdyby se tentokrát nechali fanoušci a hráči Studánky ujít možnost dosadit svého hráče na trůn hvězdy kola. O víkendu se jich totiž musela chytit eforie, která je jen tak nepustí. Dynamo ukázalo, jakou má obrovskou sílu a na kopytech doslova rozneslo silný Baník Stříbro. Obrovskou oporou týmu byl Martin Hladík, ktterý celý zápas v záloze poctivě odjezdil a na hřišti nechal vše, co v něm bylo. Získával balóny, hodně běhal, dobře přenášel hru. A navíc se postaral o první branku utkání, která dostala Dynamo do tempa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Karásek 35%
3. Petr Fojtíček 18%


0

Hlasování je u konce. O vítězi je rozhodnuto a my si nyní pojďme představit tři nejlepší hráč uplynulého víkendu, kteří  se odhodlaně rvali o titul hvězdy kola. Nebudeme Vás napínat, konec tedy planých řečí. Pojďme na to! Třetí místo obsadil krásenský bek Petr Fojtíček (TJ Staré Sedliště). V boji o titul nakoenc padl Jiří Karásek (Tatran Přimda) a zlato pak tedy připadlo Martin Hladík (Dynamo Studánka). Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.