Hráčem 15. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 02.04.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Miroslav Velenský

56%

Celých 56 procent všech hlasů získal útočník Městce Králové Miroslav Velenský, který se za svou konstantní pracovitost a obětavost objevil jako jediný v nejlepších jedenáctkách obou jarních kol OP Nymburk.
S hráčem Vám v pátek přineseme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Hejduk 20%
3. František Farkaš 12%


0

Máme za sebou 15. kolo Okresního přeboru Nymburk. Jako obvykle jsme po něm vyhlásili nejlepší jedenáctku, z níž jste mohli zvolit hráče kola. Hlasování skončilo dnes v poledne, pojďme se tedy podívat na jeho výsledky.
Třetí místo obsadil s 12 procenty hlasů František Farkaš. V sestavě kola se objevil v záloze jakožto střelec veledůležité branky na 2:0 v utkání Kostomlaty - Rožďalovice (3:1). První gól padl již v desáté minutě a Farkašova branka, která padla po pouhých několika desítkách vteřin od té první, soupeře pořádně nalomila.
Druhé místo obsadil s 20 procenty hlasů David Hejduk, který se v sestavě kola objevil v útoku. Všejanský ofenzivní hráč vstřelil při remíze 2:2 se Semicemi první dvě branky utkání. Nejdříve si skvěle poradil tváří v tvář gólmanovi, následně výborně přeloboval zeď i brankáře z přímého kopu z úhlu. V závěru navíc zápas málem rozhodl - jeho přímák z druhé strany brankář s obtížemi vytáhl.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.