Hráčem 16. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 12.03.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Dostál

37%

Nejvíce hlasů si nevysloužil střelec Slavie, nýbrž muž, který tyto šance připravil. Michal Dostál zatápěl na pravém křídle rychnovské obraně a právě po jeho průnicích do pokutového územích a následných přihrávkách se domácí dvakrát prosadili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Šimon Derner 32%
3. Michal Puš 11%


0

Na třetím místě ankety o Hráče kola se v tomto týdnu umístil Michal Puš. Jičínský gólman byl výraznou postavou svého týmu zejména v prvním poločase, kdy Nové Město dostalo Jičín pod tlak. Brankář Puš však všechny šance soupeře pokryl, a dal tak svým spoluhráčům ěanci, aby ve druhé půli dvěma góly rozhodli o výhře Jičína. Stejné procento hlasů získal i chlumecký Jakub Hartman, který se v derby proti Cidlině blýskl dvěma góly, které příspěly ke konečné výhře 3:0.

Jarní část sezony otevřeli v sobotním dopoledni fotbalisté hradecké Slavie, kteří porazili Rychnov. Na výhře 2:1 se výrazně podílel útočník Šimon Derner, který vstřelil oba góly. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.