Hráčem 12. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 13.11.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Smolek

65%

Také poslední letošní titul pro hvězdu kola nakonec putuje do Stříbra i přes to, že se Baníku jeho poslední zápas nevydařil tak, jak si představoval. Pouze remizoval s Kšicemi a vyhrál až na penalty. A to měl zápas tak dobře rozjetý. Sám Pavel mu dvěma zásahy v první půli zajistil vedení 2:0, ale nakonec ani to nestačilo. Přesto se Baník udržel v tabulce na druhém místě a s podzimem může být po posledním utkání roku určitě spokojený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Miščuk 10%
3. Roman Průcha 8%


0

Je tu další středeční odpoledne a společně s ním poslední letošní vyhlášení nejlepších tří hráčů víkendového kola. V rámci toho bych na závěr velmi rád poděkoval všem, kteří se během podzimní části sezóny jakkoli zapojili do tvorby a chodu našich stránek. Ať už jsou to hráči, kteří ochotně poskytovaly rozhovory, tipéři, hlasující, fotografové, či "jen" čtenáři. Ještě jednou tedy všem díky a nyní už se pojďme seznámit s posledním letošním vítězem a pak už si jen můžete vychutnat případný rozhovor s ním. Pojďme na to. Bronz získává... Roman Průcha (Sokol Kostelec). Druhý skončil... Tomáš Miščuk (Sokol Lom u Tachova), a zlato bere... Pavel Smolek (Baník Stříbro). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.