Hráčem 11. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 06.11.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Karel Šaman

47%

Karel Šaman byl jasným favoritem na zlatý kov už před začátkem hlasování. Stříbru se v této disciplíně snaží snad ještě lépe, než na hřišti, a to už je co říci, když je Baník v tabulce druhý. V jeho sestavě je mnoho skvělých hráčů a na titul hvězdy kola má určitě každý z nich. Tentokrát "vyšla řada" na obránce a kapitána Karla Šamana. Ten vedl svůj tým k dalšímu velkému úspěchu na hřišti Lázní a po skvělém výkonu svého týmu se mohl radovat nejdříve ze zasloužené výhry a následně i z nominace do sestavy kola, která téměř s jistotou slibovala triumf. Ani Karel tak letos neunikne příspěvku do klubové kasy za svůj úspěch. Bezesporu ale zaslouženě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Ferdinandy 40%
3. Libor Touš 8%


0

Je tu další středeční odpoledne a společně s ním předposlední letošní vyhlášení nejlepších tří hráčů víkendového kola. Opět jste si nenechali ujít možnost rozhodnout o tom, jak celé hlasování dopadne a nám už nyní zbývá jediné. Vyhlásit Vámi připravené výsledky. Nenechme se tedy zdržovat a pojďme rovnou k věci. Pomyslnou bronzovou medaili navlékne na svůj krk... Libor Touš (Sokol Kostelec), stříbro získal... David Ferdinandy (Tatran Přimda). A nejcennější kov patří... Karlu Šamanovi (Baník Stříbro). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.