Hráčem 7. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 09.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Libor Loula

46%

Stříbro se o víkendu dočkalo po velkém boji tříbodového zisku. V utkání proti Lomu sice bylo o něco lepší, ale dlouho se trápilo a nemohlo se prosadit. Jen se štěstím se nakonec po těsné výhře mohlo radovat. Důležitým faktorem v utkání byla kvalitní obrana Baníku, která toho soupeři příliš neumožnila a držela jej potřebně na uzdě. To není proti Lomu nikdy lehké. Velmi důležitou součástí defenzivní složky byl právě Libor Loula, který odehrál výborný zápas a  naprosto oprávněně se dočkal titulu pro hvězdu kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ladislav Netrh 16%
3. František Vacata 10%


0

Týden uplynul zase jako voda a my jsme zpět s naším klasickým vyhlášením nejlepších hráčů uplynulého víkendu. Sedmé kolo bylo velmi zajímavé a diváci viděli nemalý počet atraktivních zápasů a mnoha branek. Nebudeme ale zbytečně dlouho omílat historii a opakovat prázdná slova. Pojďme si představit vítěze. Bronz patří... František Vacata (Sokol Konstantinovy Lázně), stříbro získal... Ladislav Netrh (Sokol Kostelec), a kov nejcennější putuje do rukou Libor Loula (Baník Stříbro). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.