Hráčem 3. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 10.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Hofman

42%

Olové sice o víkednu opět prohrálo a v tabulce mu stále patří poslední místo. Jestliže ale hledáme něco, v čem tento tým dominuje, je to stoprocentně hlasování o nějlepšího hráče, a proto není ani důvod se divit, že náš nejaktuálnější vítěz obléká prívě olovský dres. Jakub Hofman o víkdnu řídil hru svého týmu ze středové řady a dařilo se mu dobře. Pomáhal v obraně, skvěle přenášel hru a staral se o nejnebezpečnější pokusy Oloví, ať už jako střelec, nebo, jako hlavacelé akce. Oloví ale na svém hřišti nakonec Staré Chodovské beztak podlehlo 1:3, a tak Jakuba může rozradostnit alespoň výsledek hlasování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Reissmüller 33%
3. Jakub Lippert 13%


0

Je dohlasováno, pojďme si oěpt předstvit ty nejlepší tři hráče uplynulého víkendu, kteří se nyný mohou radovat buďto z dalšího, nebo alespoň nějakého fotbalového úspěchu, což záleží pochopitelně na výsledcích jejich týmu. Zanechme ale opět zbytečných řečí a přesuňme se k podstatnému, tedy k tomu, kvůli čemu jste i tento článek právě rozklikli, k samotným výsledkům. Začněme od třetího místa... Jakub Lippert (TJ Lomnice), stříbro získal... Jan Reismüller (Baník Svatava). A triumfu se dočkal... Jakub Hofman (SK Oloví). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.