Hráčem 26. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 18.06.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Duy An Nguyen

36%

Tentokrát jsme našli vítěze v týmu Přimdy, která sezónu uzavřela překvapivě vítězně, když na svém hřišti porazila Sokoly z Kostelce rozdílem 4:3. A naše nejnovější hvězda byla týmu v tomto utkání velkou oporou a zanechala za výsledekm svůj výrazný podpis. Duy An Nguyen hrál nejen dobře, ale navíc zápas rozhodl vítěznou brankou ze své kopačky a po skvělém výkonu nemohla nepřijít odměna. Zasloužená výhra, gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Libor Touš 22%
3. Miroslav Hanus 19%


0

O posledním hráči kola je rozhodnuto. Šestadvacáté kolo je za námi, skončilo i hlasování o hráče z ideální jedenáctky a teď už nám zbývá poslední krok, který už sezónu téměř definitivně uzavře, a sice rozhovor s hráčem kola, ještě předtím si ale řekněme, kdo se jím stal a k tomu si prozradíme, kdo si společně s ním sáhl na poslední medaile. Pojďme na to. Poslední bronz putuje to Lomu za Miroslavem Hanusem (Sokol Lom u Tachova), stříbro jen těsně za obráncem Liborem Toušem (Sokol Kosltelec) a zlato pak rovnou na hrad, pardon, tedy pod hrad. Poslední první je Duy An Nguyen (Tatran Přimda)

Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.