Hráčem 24. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 04.06.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Jechort

42%

Příští měsíc oslaví šestadvacáté narozeniny, což u brankáře většinou znamená, že má nejlepší léta před sebou. Pokud se tato známá pravda naplní, dobříšský fotbal má o budoucnost mezi tyčemi postaráno. V jarních odvetách okresního fotbalového přeboru hájil branku dobříšského béčka v Trhových Dušníkách teprve podruhé, ale činil se. Pochytal všechy příležitosti domácích, a že jich nebylo málo, a udržel čisté konto. Díky tomu jeho mužstvo získalo bod za bezbrankovou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Mora 25%
3. Martin Švec 20%


0

V poslední době si anketu o hráče kola podmaňují brankáři. Tento trend potvrdilo i 24. dějství okresního přeboru, ve kterém hlasování ovládl strážce branky dobříšské rezervy Jan Jechort, jehož výkon a udržená nula na hřišti Trhových Dušníků zaujal 42 procent čtenářů.

Že je střelcem k pohledání a tahounem rožmitálské ofenzívy potvrdil  Petr Mora v domácím střetnutí s fotbalisty Nečíně. Ačkoliv tentokrát nastoupil ve středové formaci, už během prvního poločasu dvakrát vyzrál na obranu soupeře, což mu vyneslo čtvrtinu vašich hlasů a druhé místo.

Třetí příčku s 20 procenty hlasů v anketě o hráče kola obsadil kapitán krásnohorských fotbalistů Martin Švec. Velmi ceněný univerzál se kromě spolehlivé práce v obraně blýskl při zápase v Luhách gólovou hlavičkou, kterou významně přispěl ke zlomení nepříznivé bilance s domácím týmem. 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.