Hráčem 22. kola, Okresní přebor Plzeň - Sever, se stává...

Datum kola: 21.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marek Matějka

53%

Rychlonohý sekretář klubu s přehledem o hře jako dva Ronaldové nastoupil na hřiště za těsného vedení 3:2 a svou rozvahou, klidem a důvtipem pomohl k zvládnutí koncovky duelu. Všech 803 obyvatel Ledec  dobře vědělo, že je žolíkem domácího mužstva, který jako trumf sezóny zastaví sérii proher svých barev v pravý čas a jako správný lodivod nasměruje dějiny Ledec správným směrem. Všemu již  chyběla pouze uklidňující branka, ale zkušený hráč přece veškeré trumfy nevytáhne hned naráz. Vy jste jej odměnili většinou vašich hlasů! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Matěj Mottl 29%
3. Václav Tyr 13%


0

 

Mottl Matěj - Středopolař Vejprnic otevřel i uzavřel šestigólovou kanonádu svého celku v Kožlanech. Za tento počin jste mu dali váš každý třetí hlas.

 

Tyr Václav - Záložník Křelovic má patent na důležité branky. Nyní svou brankou poslal zápas do penaltového rozstřelu, minulé kolo zase duel dokonce rozhodl. Vy jste mu přidělili bronz v naší anketě.  

 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.