Hráčem 21. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 14.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vojtěch Tangl

31%

Nejvíce hlasů, celých 31% jste zaslali Vojtěchu Tanglovi. Jeho Milovice zvítězily na půdě Kovanic 1:6 a dost možná za sebou definitivně zanechaly jarní krizi efektivity. Tangl se pod tím podepsal výraznou měrou, v zápase se jako jediný zapsal na listinu střelců hned dvakrát.
V pátek vám s hráčem přineseme rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Kamil Neagu 21%
3. Jan Štěpánek 18%


0

Hlasovali jste o nejlepšího hráče 21. kola Okresního přeboru Nymburk a nyní vám přinášíme výsledky.
Díky aktivitě loučeňských fanoušků se na třetím místě objevuje Jan Štěpánek s 18% hlasů. Hráč je na jaře očividně ve formě, v sestavě kola se objevil již potřetí za sebou, což se v soutěži dosud povedlo jen Jiřímu Hollerovi, stoperovi působícímu ve stejném mužstvu. Tentokrát záložník Štěpánek zaskočil na pozici předstopera místo Lukáše Holuba. Opravdu výborně zvládal defenzivní činnost, rozehrával akce a především účinně hecoval spoluhráče, kteří dokázali otočit zápas v Hrubém Jeseníku na 1:3.
O tři procenta více získal Kamil Neagu, rodilý technický útočník Kostomlat, který si musel nuceně zkusit taktéž pozici předstopera a i přes to při remíze 1:1 s Přerovem patřil mezi nejlepší na hřišti.
Kdo celé hlasování vyhrál?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.