Hráčem 60. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Wolfgang Lorenz

67%

Většina diváků nejspíše očekávala vítězství na podzim výkonnostně úchvatného Lukáše Šeredy, nebo alespoň souboj mezi jím a jeho největším rivalem ve střeleckých tabulkách, Tomášem Reitmeierem. Nakonec se ale diváci dočkali mírného překvapení, ačkoli tomu již od začátku průběžné výsledky, kterých jste si mohli na stránkách vedle hlasování všimnout, napovídaly. Pro Krásno je ale minimálně dostačující útěchou, že ačkoli nezvítězil Šereda, vítězná cena se jeho zástupci nevyhne a nejen to, krásno totiž navíc oslaví na stupních vítězů především treble. Na třetím místě totiž skončil Roman Schlossbauer ml., na druhém již zmiňovaný Lukáš Šereda a první nakonec skončil... WOLFGANG LORENZ.
Všem vítězům pochopitelně gratulujeme a Vy se již můžete pomalu těšit na brzký rozhovor s největší hvězdou podzimu a dlouhodobou oporou Krásna, Wolfgangem Lorenzem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Šereda 10%
3. Roman Schlossbauer ml. 8%


0

Vážení čtenáři, vážené čtenářky, první měsíc roku 2016 je za námi a pro nás to znamená jediné. Po delší pauze odpočinku jsme na malou chvíli zase zpět s vyhášením historicky prvních tří medailistů v soutěži o nejlepšího hráče podzimní části sezóny. Ten nejlepší z nich bude navíc zařazen mezi všechny ostatní vítěze ve svých soutěžích z celé republiky, z nichž bude vytvořena, na základě počtu Vámi zaslaných hlasů, nejlepší jedenáctka, která bude odměněna různými zajímavými cenami. Teď už však konečně přejděme k očekávanému vyhlášení.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.