Hráčem 12. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Holler

50%

Jiří Holler je již stálicí našich sestav kola. Objevil se již ve třetí za sebou a obsadil postupně druhé, třetí a první místo v hlasování o hráče kola. V současné době se tak jedná pravděpodobně o nejlepšího obránce v Okresním přeboru Nymburk, který si navíc získal na svou stranu mnoho fanoušků.
Jedná se o velmi pracovitého hráče, který svědomitě plní své defenzivní povinnosti, nedopouští se zbytečných hyb, pilně běhá a zkrátka bojuje ze všech sil. Navíc dovede střílet góly, v jedenáctém kole otevřel po rohovém kopu skóre utkání v Městci.
VÍCE INFORMACÍ O SE JIŘÍM HOLLEROVI DOZVÍTE V PÁTEČNÍM ROZHOVORU.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Ott 30%
3. Josef Černý 8%


0

Do dnešního poledne jste mohli stejně jako každý týden hlasovat pro svého favorita a posunout ho blíže k ocenění pro hráče kola a k místu v naší sestavě podzimu. Vaše tipy jsme vyhodnotili a můžeme Vám tak představit tři nejlepší fotbalisty dvanáctého kola soutěže.
Na třetím místě se s osmi procenty hlasů umístil záložník Kovanic Josef Černý. Ačkoli jeho tým prohrál s rozjetým Hrubým Jeseníkem 2:3, Černý rozdával jako správný záložník přesné přihrávky a naběhal mnoho kilometrů. Dlouho se zdálo, že Hrubý Jeseník zvítězí drtivým poměrem, když vedl již v desáté minutě 2:0, ale soupeř se zvedl a ve 48. minutě vyrovnal, o což se postaral právě Josef Černý přesnou střelou po kličce na hranici vápna.
S velkým náskokem se umístil jako druhý Miroslav Ott. Útočník Hrubého Jeseníku vstřelil ve vítězném utkání s Kovanicemi Josefa Černého dvě důležité branky. V desáté minutě zvýšil na 2:0 a nakonec čtyři minuty před koncem rozhodl po dlouhé přihrávce od stopera vyrovnané utkání.
Kvůli prohře s Kostelní Lhotou se objevil v jedenáctce oproti tradici tohoto ročníku jediný hráč Loučeně, přesto jako jeho spoluhráči v posledních třech hlasováních dosáhl na vítězství. Hráčem kola je tak nezvykle stoper, konkrétně Jiří Holler. Získal celých padesát procent hlasů a je tak znát, že mají všichni hráči a členové realizačního týmu první Loučeně velkou podporu fanoušků, i když vše zrovna nešlape na sto procent.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.