Hráčem 18. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Dlesk

40%

Tomáši se povedlo poslední utkání skvěle. Pro utkání s Olovím nastoupil na svůj klasický postu útočníka po boku možná největších lomnických es, Jana Veselýho a Romana Bureše. Pro Lomnici ale utkání nezačalo dobře a už brzy o gól prohrávala. Byl to ale v útoku velmi aktivní Tomáš, kdo nakonec dokázal vyrovnat a dobrým, zodpovědným a bojovným výkonem v útoku společně se svými spoluhráči poslední utkání otočit. Po celkem vydařeném podzimu se tak Lomnice už může pomalu těšit na jarní část sezóny, ve které s ní v bojích o postup jistě můžeme počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Štěpán Dubaj 29%
3. Tomáš Peleška 16%


0

Už je zase středa a s ní Vám nabízíme vyhlášení pravidelných výsledků ve Vašem hlasování o hráče kola. Ještě před vyhlášením vítězů, bychom Vám však rádi poděkovali za Vaši aktivitu na nasšich stránkách, a to nejen při hlasování. Tímto bychom Vám zároveň popřáli pěknou zimu a hezky strávené vánoční svátky, během kterých Však na naše stránky rozhodně nezanevřete, protože pro Vás plánujeme mnoho zajímavých článků a zábavy také během přestávky. Ještě jednou tedy děkujeme. A teď už k výsledkům. Posledním hrdinou týdne v podzimní části sezóny se stal naprosto suverénně Tomáš Dlesk (OSS Lomnice), druhý poté skončil Štěpán Dubaj (Baník Královské Poříčí) a posledním stojícím mužem na stupních vítězů je pak Tomáš Peleška (SK Oloví). Všem třem tedy gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.